"Баскія"

"Баскія"

Стрічку "Баскія" у межах кінопоказів "Фільми про митців. Як це відбувалось" продемонструють у галереї "Бункермуз" 12 березня. Початок - о 19.00. Вхід - вільний.

Щочетверга будемо поринати у життя відомих людей мистецтва, переглядаючи документальні та художні фільми про них, - розповідають організатори. - Можливо, вони вас надихнуть, можливо, їх приклад буде спонукати вас рухатись вперед. Ці люди були неоднозначними, часом скандальними, люди революційних і новаторських ідей та свіжого погляду, який вони відстоювали не дивлячись на перешкоди і нерозуміння. і безумовно їх талант і особистість змінили наш світ.
"Баскія" - фільм про чорношкірого художника - неоекспресіоніста Жана-Мішель Баскія з того моменту, коли він жив у картонній коробці на вулицях Нью-Йорку і малював графіті - до тієї миті, коли він познайомився з Енді Уорхолом, а згодом став відомим на весь світ.
Баскія, мабуть, найуспішніший художник із тих, хто малював на стінах будівель.
Фільм для тих, кого цікавить історія сучасного мистецтва.
Фільм для тих, хто готовий відчувати.
Фільм про людину. Про його самотність. про талант. Про щастя, коли ти молодий і у тебе усе попереду. Про те, як складно бути вразливою людиною у світі заздрості та спокус.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення