Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 королівстві

Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 королівстві

Одеський театр ростових ляльок запрошує на виставу "Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 королівстві" до ПК "Березіль" 25 грудня. Початок - о 18.00.
"Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 королівстві" - класична казка з новими героями в інтерактивній виставі.
- Напевно кожен пам’ятає історію Білосніжки, а хто не пам’ятає – нагадуємо: напередодні свого 16-річчя прекрасну принцесу вигнала з королівства зла мачуха, яка хотіла бути найкрасивішою з людей, - розповідають організатори. - Королева відправляє свою пасербицю в ліс з вартою, яка згодом тікає і залишає юну дівчину на одинці з вовкам. Однак, принцеса навіть не здогадується про існування зла та небезпеки, адже вона виросла в доброті і любові. Вранці, Білосніжка натрапляє на дім, схожий на будиночок гномів, про який в дитинстві читала в казках. Але яке ж було її здивування, коли виявилося, що в будиночку живуть... зовсім не гноми, а всі улюблені сучасні мультяшні герої: Шрек, зебра Марті, лев Алекс, Спанч Боб, Майк Вазовський.
Малеча порине в атмосферу справжньої казки та помандрує разом з улюбленими героями. Актори виступають не тільки на сцені, а й спілкуються з глядачами у залі.
Одеський театр ростових ляльок об’єднав в собі акторів провідних театрів. Частину отриманих коштів театр регулярно передає на підтримку української армії та бійців з зони АТО.
Глядачів чекає незабутня годинна програма, улюблені герої, яскраві костюми, авторська музика, пісні та звичайно ж зустріч з Миколаєм.
Квитки - у касі ПК "Березіль" та у ЦУМі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення