Бізнес-семінар від RIA «Як знайти нових клієнтів»

Бізнес-семінар від RIA «Як знайти нових клієнтів»

Всі анонси від: Медіа корпорація RIA

19 квітня відбудеться бізнес-семінар "Як знайти нових клієнтів".

За шість годин ви отримаєте чітке розуміння, яку стратегію потрібно обрати вашому бізнесу для розкрутки в інтернеті. А ще дізнаєтесь про 20 малобюджетних, перевжно онлайн-інструментів, ефективних для роботи з клієнтами у Тернополі - і це перевірено.

Такою буде тематика бізнес-семінару «Як знайти нових клієнтів». Він пройде 19 квітня з 10 по 16:00 у залі MagneticOne Academy, що на вулиці Соломії Крушельницької, 43.

Трохи статистики. Чому потрібно шукати клієнтів в інтернеті

У містах із населенням більше 100 тисяч інтернетом користуються 73% мешканців. І навіть у селах - 52%. Вік найактивніших юзерів - від 15 і до 44 років, разом вони складають 71% аудиторії інтернету.

Це все свіжі дані Інтернет Асоціації України.

Тож, якщо ваші клієнти - люди молодого і середнього віку, доходи яких вище межі бідності, просування бізнесу в інтернеті вам точно потрібне.

Інтернет-маркетинг не проста річ. Семінару на шість годин не буде замало?

Курс дуже стислий і практичний. Жодної зайвої теорії, тільки практика і конкретні приклади.

Знань, які ви отримаєте на семінарі, буде достатньо щоб не те що зробити перший крок до вершин інтернет-маркетингу, а - пройти перші кілька кілометрів. Лекції і майстер-класи продумані так, щоб застосувавши отриманні навички, ви швидко почали заробляти більше, ніж раніше.

Семінар з такою ж програмою і цими ж спікерами пройшов зимою у Вінниці. Ось пряма мова одного зі слухачів, Владислава Чаланова, керівника магазину "Мегапол»

- Тут за кілька годин дізнаєшся таку кількість інформації, яку в інституті викладають за навчальний рік. Все подано стисло, чітко і конкретно.

Про що конкретно будуть розказувати

Як безкоштовно зробити так, щоб на запит назви вашої фірми, магазину, пабу чи будь-чого іншого Google видавав детальну інформацію з фотографіями, адресою і навіть розкладом роботи. Як зробити ваш заклад помітним на Google-картах. Як правильно налаштувати бізнес-сторінку у Facebook, щоб на неї швидко підписалося якнайбільше людей, зацікавлених у ваших послугах.

Вас навчать як професійно користуватися дошкою оголошень OLX. Дізнаєтесь все про широкі можливості торгової платформи PROM.UA. Там за невеликі гроші (а в перший місяць взагалі безкоштовно) можна розмістити власний інтернет-магазин, який може продавати краще, ніж окремий сайт.

Ви дізнаєтесь про контекстну рекламу від людей, які професійно займаються її налаштуванням. З її допомогою можна платити за покази своїх банерів і об'яв лише тим людям, які реально можуть зацікавитись пропозицією.

Вам покажуть як професійно працювати з CRM-системами, грамотно вести базу клієнтів, робити їх максимально лояльними і постійними.

На семінарі буде майстер-клас зі створення лендінгу (односторінковий сайт) за допомогою конструктору сторінок LP-платформа. Вас навчать як лендінг створити самому, без залучення дорогих спеціалістів. Це швидко, просто, а результат виглядає дуже ефектно.

Також буде окремий блок по офлайн рекламі та багато іншого.

Додому ви підете з цілим арсеналом лайф-хаків. У кожного спікера є багато реальних прикладів і історій про те, як усі ці інструменти і онлайн-сервіси використовували для свого росту реальні українські компанії.

Зареєструватися на семінар «Як знайти нових клієнтів» можна прямо зараз на https://i.riamedia.com.ua

До 25 березня вартість квитка лише 350 гривень. Потім - дорожче.

Є питання? Телефонуйте прямо зараз - (063) 799-99-74

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення