Благодійний концерт «Відчинилось життя»

Благодійний концерт «Відчинилось життя»

Всі анонси від: Тернопільський театр ім. Т. Г. Шевченка

10 травня в театрі імені Шевченка Благодійний концерт «Відчинилось життя». Початок о 18:30

Концерт «Відчинилося життя» за участі оркестру Заньківчан під орудою Народного артиста України Богдана Мочурада і незрячих солістів з різних куточків України, підтриманий українськими зірками.

Особливі гості концерту - співачка Соломія Чубай, артисти гурту «Піккардійська терція» Андрій Капраль і Ярослав Нудик, скрипаль-віртуоз Олександр Божик, співачка і композитор Леся Горова, переможниця ТВ-конкурсу «Україна має талант!» Олена Ковтун, дует «Курінь» (Ярослав Нудик, Сергій Самойлюк). Наймолодшій учасниці концерту – 9 років.

Глядачів очікують живий звук, цікаві дуети та несподівані рішення, атмосфера драйву та експресії. А ще – незабутні враження і тривалий післясмак!

Гарний настрій і позитивні емоції гарантовані всім!

У програмі концерту – українські та світові хіти, популярні мелодії, оркестрова музика, авторське виконання пісень, які стали обличчям війни.

Запрошуємо разом з музикантами і співаками провести чудовий весняний вечір і відсвяткувати 15-річчя концертного проєкту «Відчинилося життя» та підтримати Збройні Сили України», – запрошує Оксана Потимко, засновниця проєкту «Відчинилося життя».

Більше про проект «Відчинилось життя»

  • Зазначимо, заснований у Львові інклюзивний проєкт «Відчинилося життя» не має аналогів у інших країнах Європи та в Україні. Оркестр Національного театру імені Марії Заньковецької – єдиний в Україні колектив музикантів, який 15 років поспіль співпрацює з обдарованими незрячими виконавцями України і різних країн Європи (Литва, Польща, Грузія, Швеція).
  • Протягом 2008-2023 років відбулося майже 90 концертів проєкту в усіх регіонах України, а також у Польщі, Литві, Швеції, Словаччині, Білорусії, Угорщині, Молдові. Проєкт об’єднав близько сотні музикантів, співаків, відомих українських і закордонних артистів.



 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення