Благодійний різдвяний квест

Благодійний різдвяний квест

Всі анонси від: Майбутнє сиріт

Зіграйте в цікаву гру та долучіться до доброї справи - всі зібрані від учасників кошти підуть на допомогу для благодійної організації "Майбутнє сиріт" ("Orphans' Future Ukraine").

Учасникам квесту пропонують переміститися в часі назад на століття в одне з українських містечок у час напередодні різдвяних свят. Ви – один з місцевих жителів, що запалився ідеєю продовжити справу Святого Миколая – допомогти своїм односельцям, у яких є маленькі діти, зробити їх свята щасливішими. Для цього потрібно докласти не мало зусиль та знайти рішення непростих задач, але справа того варта! Слідуючи віртуальному сюжету історії учасники виконуватимуть завдання в реальному світі - пошук орієнтирів відбуватиметься в центрі Тернополя, в межах його пішохідної зони - найбільш безпечної для пересування.

ДЛЯ УЧАСТІ ПОТРІБНО:
Зібрати команду, оптимальний розмір якої – 2-4 учасника, але це питання вашого комфорту, ми обмеження на кількість не ставимо.
Кожна команда має мати хоча б один сучасний смартфон – з функцією сканування QR-кодів та доступом до Інтернету.
Додатково бажано мати ліхтарик (або ще один смартфон з ліхтариком) – для можливості пошуку та сканування кодів, коли стемніє. Також можуть допомогти у виконанні завдань ручка та блокнот.
Оплатою вашої участі в квесті вважається благодійний внесок до фонду "Майбутнє сиріт" розміром не менше 200 грн на команду. Реквізити для оплати наводяться нижче.
Керівнику команди потрібно заповнити реєстраційну форму, але не забудьте спершу оплатити свою участь та придумати назву вашої команди: https://forms.gle/rdNiH1irTueYEfkC6

Після підтвердження вашої участі ми перешлемо вам (на вказані у реєстраційні формі контактні дані) персональне посилання для вашої команди, яке відкриває доступ до завдань на спеціальному веб-сайті квесту.
Отримавши доступ до завдань ви зможете розпочати свій квест. Для його проходження є можливість обрати будь-який зручний вам час, але в проміжку від 19 грудня до 10 січня.
При винекненні потреби у технічній підтримці під час проходження квесту можна звернутися за наступним номером: 0968624526 (Сергій).

Реквізити для благодійних внесків:

UAH, гривня:
Отримувач: ТОБФ «МАЙБУТНЄ СИРІТ»
Код ЄДРПОУ: 34334394
р/р: UA903387830000026002055110780
МФО: 338783, Тернопільська філія ПАТ КБ «Приватбанк»

Або картка Приватбанк керівника фонду:
5168 7450 2021 7946
Назаренко Андрій

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення