Благодійний Квадромарафон "RUN 4 VICTORY"

Благодійний Квадромарафон "RUN 4 VICTORY"

Квадромарафон у Тернополі, Вінниці, Черкасах та Ладижині Компанія МХП та Благодійний фонд "МХП-ГРОМАДІ" об’єднує заради великої мети працівників, жителів громад, партнерів, та організовує не просто забіг, а справжню Лігу забігів.
Це – квадромарафон під назвою RUN 4 VICTORY.

Забіги з дистанціями 5, 10 та 21 км відбудуться в 4х містах:

  • Тернопіль – травень,
  •  Вінниця –червень,
  •  Черкаси – вересень,
  •  Ладижин – жовтень.

Особливістю Ліги забігів стане можливість пробігти будь-яку дистанцію не тільки спортсменам, а й усім охочим.
Бачиш – біжи. У такий спосіб ми об’єднаємо жителів громад та містян, які зможуть долучитися до будь-якої дистанції в будь-якій точці України.
Немає опису.
МХП - компанія, яка демонструє відданість ЗСУ та гуртує громади довкола спільної мети. Інноваційність, ефективність і турбота про людей - ключові цінності МХП, які ми втілюємо і в "RUN 4 VICTORY".
МХП вірить у силу громад. "RUN 4 VICTORY" - це шанс для кожної громади проявити свою єдність, силу духу та відданість нашим військовим.

Сергій Доброгорський, заступник голови правління компанії МХП з агробізнесу: Міжнародна компанія МХП ініціює Лігу забігів "RUN 4 VICTORY", щоб об'єднати зусилля бізнесу та громад у підтримці ЗСУ. Інновації, ефективність, турбота про людей - одні з цінностей МХП, які ми втілюємо і в "RUN 4 VICTORY”. Біг – це про цілеспрямованість і витривалість. Я бігаю декілька років. Це дозволяє мені концентруватися на головному, завжди робити більше й тренує силу волі. А ще біг - це про єдність. У моменти, коли в світі руйнуються опори, найголовнішими лишаються люди, які навколо. У нашому випадку - це родина МХП. Тому ці забіги - це про те, як наше спільне захоплення здатне об'єднувати та допомагати Долучайтеся до забігу - разом з МХП зробіть свій внесок у перемогу України!

Тетяна Волочай, директорка Благодійного фонду "МХП-Громаді": "МХП-Громаді підтримує "RUN 4 VICTORY" як шанс для кожного допомогти ЗСУ та зміцнити єдність громад". "Біжимо разом - допомагаємо разом! Кожен учасник "RUN 4 VICTORY" - це внесок у турботу МХП-Громаді про наших захисників". "МХП-Громаді запрошує всіх долучитися до "RUN 4 VICTORY" і показати, що разом ми - сила!" Олексій Вовк, співорганізатор забігів, професійний спортсмен, team-leader "Характер" "Я пишаюся тим, що беру участь у "RUN 4 VICTORY" і закликаю всіх долучатися до цієї важливої ініціативи!" "Біг - це не лише про спорт, але й про силу духу та єдність. Саме це втілює "RUN 4 VICTORY". "Кожен з нас може зробити свій внесок у перемогу. Долучайтеся до "RUN 4 VICTORY" і покажіть нашим захисникам, що ми з ними!"

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення