Карпатсько-галицький поп з примішком українського репу: Merkurii презентував дебютну пісню-бенгер “На полонину”

Афіша Тернополя
Автор:
Афіша Тернополя
05 травня 2023

Співак Merkurii започаткував новий музичний стиль, випустивши дебютний галицький поп-бенгер “На полонину”!

Нова музична течія від Merkurii: презентація карпатсько-галицького хіта “На полонину” з примішком українського репу
Загадковий артист Merkurii презентував свою дебютну пісню і кліп “На полонину”, створивши нову течію української музики: галицько-карпатський поп!

Карпатсько-галицький поп з примішком українського репу: Merkurii презентував дебютну пісню-бенгер “На полонину”

Сам артист коментує реліз так:
“Цей трек був написаний в період, коли я жив в Карпатах на початку літа 2022 року, тому він пронизаний диким лісовим вайбом, та ввібрав в себе масштаб гір і мольфарську естетику. Також ця пісня стане частиною мого майбутнього альбому “Відчувай”, котрий вже на фінішній прямій по готовності до релізу!”

Кліп на пісню “На полонину” теж було відзнято в Карпатах. Однією з особливостей відео роботи стали бачення артиста історії в кліпі, нестандартні ракурси, динаміка кадрів, котра змінюється з гір на біле полотно з одиноким оповідачем-артистом.
Кліп можна переглянути за посиланням на ютуб-каналі Merkurii:

“Цю пісню я написав спонтанно у маленькому будинку в Карпатах лише з ноутбуком, старенькою аудіокартою та мікрофоном behringer. Процес був захоплюючим, коли я зрозумів, що виходить саме те незвичне, не схоже на все інше, що я робив до цього, воно качає та звучить… Я навіть спіймав єйфорію!
Головна ідея цієї пісні - це свобода руху, думки та єдність із природою. Це є мій маніфест”” - розповідає співак.

Свій стиль Merkurii характеризує як галицький поп з примішком українського репу. За лічені години пісня встигла розлетітись всіма українськими радіостанціями, а сам артист скромно вже анонсував вихід наступних треків.

Музикою Merkurii займається з раннього дитинства, вважає себе меломаном, бо впродовж всього творчого життя на нього мали вплив класика, реп, транс і рок. Артист залюбки міксує стилі в своїх піснях, доводячи їх до абсолютно нового свіжого звучання.

Наразі Merkurii окрім написання своєї музики, пише пісні й для інших українських артистів, в колаборації з командою музичного львівського хабу MUZIKA. 
Також, Merkurii є першим артистом в лейблі MUZIKA.


“Merkurii має неабиякий смак до стильної, якісної музики, адже слухає її постійно. Загалом, з моїх спостережень за пів року нашого знайомства та співпраці, він тільки те й робить, що або пише музику для себе, для когось, або слухає те, що вийшло нового в світі. Тому в цьому й подальших піснях проекту, що вже готові, буде багато стильових експериментів над звуком, ритмом та римою” - поділився Павло Стрілецький, засновник лейблу MUZIKA.

Послухати пісню “На полонину” можна за мультилінком:https://ffm.to/na_polonynu
Або в соц.сережах артиста, де він залюбки ділиться своїми музичними інсайтами!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...
Система CRM: все, що вам потрібно знати про автоматизацію
Система CRM: все, що вам потрібно з... Компанії, які оптимізують робочі процеси, здатні в рази підвищити конверсію в купівлю. Дослідження показують, що більшіс...
Топ-10 місць у Тернополі, які варто відвідати туристу
Топ-10 місць у Тернополі, які варто... Тернопіль - одне із наймальовничіших міст західної України. Затишок і спокій тут витає у повітрі. Якщо ви втомились від ...