У тернопільському кінотеатрі Miromax відкрили п‘ятий зал

Афіша Тернополя - MoeMisto.te
Автор:
Афіша Тернополя - MoeMisto.te
19 липня 2021

Новий сучасний кінотеатр Miromax збудували у ТРЦ «Подоляни». А 14 липня відбулося відкриття та презентація мультимедійних можливостей п’ятого залу кінотеатру «Miromax» у ТРЦ «Подоляни». Це другий в Україні кінозал з інноваційною LED-технологією Samsung Onyx.

У тернопільському кінотеатрі Miromax відкрили п‘ятий зал

Як розповідають представники мережі кінотеатрів «Miromax», особливість екрану Samsung Onyx полягає в тому, що він працює без проектора, тобто, зображення виводиться відразу на екран. Окрім цього, можна також проводити презентації для бізнесу. 

До слова, директор з розвитку ТРЦ «Подоляни» Тетяна Чубак, зазначає, що кінотеатр вже долучався до соціальних ініціатив. Зокрема, від початку року кінотеатр відвідали близько 500 дітей з особливими потребами. 

Поки години роботи кінотеатру ще уточнюють, до офіційного відкриття він працює з 10 до 23 години. У новому кінотеатрі буде п’ять залів: два – на 119 місць; два – на 88 місць, додатково в цих залах буде по 12 VIP-місць; один  - на 47 місць.

Олег Сивак запевняє, що відвідувачі під час показу фільму будуть в безпеці, адже поки триває карантин, зали заповнюватимуть на 50 відсотків з розсадкою людей два через два крісла у шаховому порядку. Відповідно до протипожежних вимог, у залах є запасні виходи.

На офіційному сайті кінотеатру Miromax уже можна забронювати квитки на сеанс. 

Відповіді на найчастіші запитання:

🔹Кожної середи – День глядача – усі квитки по 70 грн.

🔹Глядач може відвідати кіносеанс, як зі своїми 3D окулярами, так і придбавши їх на касі кінотеатру. Вартість 3D окулярів - 20 грн.

🔹Діти віком до 6 років (включно) – безкоштовно.

🔹Розклад сеансів для м.Київ (ТРЦ Аладдін) та м.Тернопіль (ТРЦ Подоляни) – доступні на сайті кінотеатру - https://miromax.film/

🔹Придбати квитки можна у касі кінотеатру, касах самообслуговування у кінотеатрі або на сайті кінотеатру.

🔹Інформація про правила повернення квитків розміщена на сайті кінотеатру – https://miromax.film/

🔹Також, для комфортного перебування у кінотеатрі ми дотримуємось карантинних обмежень та рекомендацій МОЗ по розсадці глядачів.

Сторінка кінотеатру у Фейсбук

Контактний номер 093 015 2511

Коментарі до події (1)
  • Василь Білоус 19 Січня

    Обіцяли відкриття кінотеатру в партнерстві с брендом Samsung і
    зображення виводити безпосередньо на LED-екран без використання проектора. Однак 4 січня ми з сім'єю відвідали кінотеатр й дивилися фільм, що проектувався на екран саме через проектор. Обманули?
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...