Шлях до серця лежить через шлунок: улюблені страви кожного знаку Зодіаку

Афіша МоєМісто
Автор:
Афіша МоєМісто
11 березня 2020

Скільки різних гороскопів від астрологів ми не публікували, але таке нам попалося вперше. Експерти в світі знаків Зодіаку стверджують, що зірки впливають не тільки на нашу долю і характер, але і на переваги в їжі.

Цікаво дізнатися, які саме страви припадають до смаку іншим знакам зодіаку?

 

Шлях до серця лежить через шлунок: улюблені страви кожного знаку Зодіаку

 

Овни
Виявляється любителі ексцентричної італійської кухні. Найбільше до душі їм доводиться паста з вишуканим ароматним фаршем, приправлена травами, каррі і паприкою. А якщо ще зверху присипати зеленню…ммм!  Але вважаємо, що це звичайні макарони по-флотськи їм теж сподобаються.

Рецепт пасти "Болоньєзе":
- спагетті;
- фарш;
- болгарський перець;
- помідори;
- цибуля;
- часник;
- пармезан;
- оливкова олія;
- сіль, перець, трави.
Цибулю з часником дрібно рубаємо і обсмажуємо на оливковій олії близько 3-5 хвилин. Перець нарізаємо кубиками. До цибулі з часником додаємо фарш і обсмажуємо близько 10 хвилин. Потім додаємо кубики перцю, перемішуємо. Помідори у власному соку подрібнюємо в блендері і додаємо до фаршу, солимо, перчимо, заправляємо орегано, базиліком і тушкуємо ще близько 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності соусу потрібно відварити спагетті. Змішуємо спагетті з соусом болоньєзе, додаємо тертий пармезан і петрушку. Паста болоньєзе готова!

 

 

 

Тельці
Люблячі простоту Тельці, не сильно вибагливі в їжі. Молода картопелька з кропом – те що потрібно, вони будуть вдячні за таку страву. Тельці вважають, що нехитра здорова їжа теж може бути дуже смачною.

Рецепт молодої картопельки:
- 1 кг молодої картоплі,
- 2 зубки часнику,
- пучок кропу,
- 100 г вершкового масла,
- чорний мелений перець за смаком,
- 1 ст. ложка солі,
- 1-1,5 л води.
Молоду картоплю гарненько помий і почисти. Велику розріж на кілька частин, дрібну картоплю можна залишити цілою. Важливо, щоб картопля була однакового розміру, тоді вона звариться рівномірно. Поклади молоду картоплю в каструлю і залий водою із розрахунку, щоб вона покривала картоплю на 1-2 пальці. Доведи воду до кипіння, посоли і вари молоду картоплю під кришкою на середньому вогні приблизно 15-20 хвилин в залежності від розміру і сорту. Перевірити готовність картоплі можна, проткнувши її виделкою або ножем. Поки вариться картопля, підготуй заправку. Для цього подрібни кріп. Часник пропусти через часничницю. Змішай кріп із часником, трохи посоли і поперчи. З готової картоплі злий воду, а саму картоплю трохи підсуши на повільному вогні 10-20 секунд, періодично струшуючи, щоб википіла вся вода. Додай у готову молоду картоплю кріп із часником, закинь вершкове масло, накрий кришкою і кілька разів струсни, щоб все гарненько перемішалося. Подавай варену молоду картоплю з кропом і часником як гарнір до м'ясних і рибних страв або ж із салатом зі свіжих овочів.

 

 

Близнюки
Ласуни, їх хлібом не годуй, але шматочком пирога почастуй. Найулюбленіший – нью-йоркський чізкейк з головною сезонною ягодою червня – полуничкою. А якщо зверху полити шоколадом… пряме попадання в серце!

Рецепт чізкейк "Нью-Йорк":
- 200 г печива
- 110 г вершкового масла

Для начинки:

- 750 г вершкового сиру;
- 150 г цукрової пудри;
- 150 г жирних вершків або сметани;
- 3 яйця;
- 1 ч.л. дрібно натертої цедри лимона;
- 1 ч.л. ванільного екстракту або цукру.

Печиво подрібнити в дрібну крихту. Це можна зробити за допомогою блендера або качалки. Змішати з розтопленим вершковим маслом і добре утрамбувати на дно рознімної форми. Відправити в розігріту до 180°С духовку і випікати приблизно 10 хвилин. Всі продукти для начинки заздалегідь вийняти з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Вершковий сир перемішати ложкою з цукровою пудрою, злегка збити міксером на мінімальній швидкості. По одному додати яйця, кожен раз акуратно перемішуючи віночком. Занадто інтенсивно перемішувати не потрібно, так як сир може перенасититься повітрям і на поверхні чізкейку утворюються тріщини. Додати інші інгредієнти і перемішати до однорідності. Перелити начинку в форму з основою і запікати в розігрітій до 160°С духовці близько години. Готовий чізкейк повинен злегка тремтіти в центрі. Відкрити дверцята і залишити чізкейк в духовці ще на годину. Після цього дати охолонути до кімнатної температури і перекласти в холодильник.

 

 

 

Раки
Обожнюють дорогі морепродукти – креветки, краби, лобстери… Так, “своїх же родичів”! Губа не дурна, красиво жити не заборониш. Якщо ви раптом думаєте, як краще зробити пропозицію дівчині, яка по зодіаку Рак, відведіть в дорогий ресторан, нагодуйте морськими гадами, і напоїть шампанським – позитивна відповідь вам гарантована. А якщо ж ви хочете повідомити своєму обранцю-Раку важливу новину, і не впевнені, що він відреагує позитивне – дотримуйтесь цього сценарію також.

 

 

Леви
М’ясо. Навіть не дивно, правда ж? Але не все так просто і примітивно. Леви любителі поєднання соковитого тушкованого м’яса і овочів. М’ясне рагу – для них ідеальний варіант.

Рецепт м`ясного рагу:
- свинина - 300 г
- картопля - 3 шт.
- цибуля - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- масло вершкове
- сухий базилік
- сіль, перець

Наріжте свинину шматками, трохи обсмажте, розкладіть по горщиках, приправте сіллю і базиліком. На м'ясо викладіть шарами нарізану цибулю і моркву, скибочки картоплі і знову трохи посоліть. Зверху покладіть шматочок вершкового масла, долийте приблизно 80 мл води, поставте в духовку на 40 хвилин, потім вийміть і дайте дійти закритими ще 10 хвилин. Для приготування цієї страви краще використовувати свинячу грудинку. З більш пісних частин свинячої туші страва вийде такою ж смачним, але менш жирною.

 

 

Діва
Прямі конкуренти Близнюків. Їх улюбоена страва – сирний пиріг. Тільки до пирога вони вважатимуть за краще додати лісові ягоди.

 

 

Терези
Для них найулюбленіша пора дня – це ранок, оскільки вони обожнюють сніданки. Смачна їжа з ранку – запорука гарного дня. Найбільше вони люблять яєчню. Так що сміливо відкривайте Ютуб, адже там можна знайти десятки варіантів, як її можна приготувати – шакшука, фріттата, пашот, орсіні, катот, тортилья і це далеко не весь послужний список. Так, омлет і просто пісмажені на сковороді яйця – це не межа.

 

Скорпіони
Любителі різних легких супчиків. Ваше щастя, що навчитися готувати супи, не так вже й складно. Головне завжди мати під рукою свіжі овочі, зелень і спеції. До речі, суп з галушками один з найулюбленіших, і не дякуйте.

Рецепт легкого супчику:
- Бульйон (м'ясний або овочевий) - 2,5 л
-  Картопля - 2-3 шт
-  Морква - 1 шт
-  Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Капуста білокачанна (можна і кольорову) - 100 г
-  Горошок зелений (заморожений; свіжий або консервований)
- Рис - 2 ст. л.
-  Сіль
-  Перець чорний
- Зелень (петрушки і кропу)
- Перець болгарський - 1 шт
Каструлю з бульйоном ставимо на плиту. Чистимо і ріжемо картоплю. Відправляємо в бульйон. Моркву тремо на тертці, цибулю дрібно ріжемо і злегка припускаємо на сковорідці. Кладемо в бульйон. Потім мимємо рис і у вже киплячий бульйон кидаємо. Ріжемо перець і капусту, і разом з горошком кидаємо в суп. Солимо, перчимо й варимо до готовності. Посипаємо зеленню. Хвилин за 30-40 готовий чудовий овочевий суп.

 

 

Стрільці
Теж можуть скласти здорову конкуренцію Скорпіонам, так як люблять супи. Тільки поситніші, з м’ясом. Найулюбленіший – м’ясний борщ.

 

 

Козероги
Любителі молочної продукції, теж могли б із задоволенням скласти компанію Дівам або Близнюкам в поїданні чізкейків, але в їх серці на першому місці стоятимуть домашні сирнички з бабусиним варенням.

 

 

Водолії
Любителі різноманітності в їжі, для них головне, щоб було смачно і цікаво. Поїдання кулінарних новинок – це для них одне з улюблених занять. Світські заходи з фуршетом, або ж «все включено» в Туреччині – це рай. Вони віддадуть перевагу канапкам різних смаків перед звичним домашнім повноціннии обідои чи вечерею. До речі, солоні крекери в поєднанні з сирним кремом та ікрою – одні з улюблених. Так що готуйтеся дивувати своїх коханих весь час, і тоді вони назавжди ваші.
 

 

Риби
Люди, народжені під цим знаком, не любителі великого шику, і могли б душа в душу жити з Овнами. Але, як і у Раків – їхня улюблена їжа морепродукти. Риба в будь-якому приготуванні – ідеальний варіант. Легко, ситно і дуже корисно. Риба за здоровий спосіб життя.

Рецепт запеченого лосося з лимоном:
- Філе лосося – 500 г
- Лимон – 1 шт.
- Зелень кропу і петрушки – кілька гілочок
- Сіль, перець
- Прянощі
- Оливкова олія
Філе лосося, зелень і лимон помити і обсушити. Деко застелити фольгою, полити оливковою олією. Розкласти зелень і кружки лимона, зверху помістити філе лосося. Посипати сіллю, перцем і прянощами. Повторити шар з лимона і зелені. Накрити філе фольгою, добре загорнути краї. Відправити до розігрітої до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Події по темі:
Коментарі до події
×
0%
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Лавандові поля на Тернопільщині
Лавандові поля на Тернопільщині Влітку тернополяни можуть відвідати лавандові поля. Де вони знаходяться та скільки коштує влаштувати там фотосесію? Ми п...
Добірка вистав про Івана Купала
Добірка вистав про Івана Купала Івана Купала — це одне з найяскравіших та найпоетичніших свят у слов'янських традиціях, яке відзначається в ніч з 23 на...
Передбачення на Купала: загадай число від 1 до 15!
Передбачення на Купала: загадай чис... Друзі, у ніч з 21 на 22 червня відзначають одне із найтаємничіших свят - Івана Купала. Дійство оповите легендами та зага...