Шлях до серця лежить через шлунок: улюблені страви кожного знаку Зодіаку

Афіша МоєМісто
Автор:
Афіша МоєМісто
11 березня 2020

Скільки різних гороскопів від астрологів ми не публікували, але таке нам попалося вперше. Експерти в світі знаків Зодіаку стверджують, що зірки впливають не тільки на нашу долю і характер, але і на переваги в їжі.

Цікаво дізнатися, які саме страви припадають до смаку іншим знакам зодіаку?

 

Шлях до серця лежить через шлунок: улюблені страви кожного знаку Зодіаку

 

Овни
Виявляється любителі ексцентричної італійської кухні. Найбільше до душі їм доводиться паста з вишуканим ароматним фаршем, приправлена травами, каррі і паприкою. А якщо ще зверху присипати зеленню…ммм!  Але вважаємо, що це звичайні макарони по-флотськи їм теж сподобаються.

Рецепт пасти "Болоньєзе":
- спагетті;
- фарш;
- болгарський перець;
- помідори;
- цибуля;
- часник;
- пармезан;
- оливкова олія;
- сіль, перець, трави.
Цибулю з часником дрібно рубаємо і обсмажуємо на оливковій олії близько 3-5 хвилин. Перець нарізаємо кубиками. До цибулі з часником додаємо фарш і обсмажуємо близько 10 хвилин. Потім додаємо кубики перцю, перемішуємо. Помідори у власному соку подрібнюємо в блендері і додаємо до фаршу, солимо, перчимо, заправляємо орегано, базиліком і тушкуємо ще близько 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності соусу потрібно відварити спагетті. Змішуємо спагетті з соусом болоньєзе, додаємо тертий пармезан і петрушку. Паста болоньєзе готова!

 

 

 

Тельці
Люблячі простоту Тельці, не сильно вибагливі в їжі. Молода картопелька з кропом – те що потрібно, вони будуть вдячні за таку страву. Тельці вважають, що нехитра здорова їжа теж може бути дуже смачною.

Рецепт молодої картопельки:
- 1 кг молодої картоплі,
- 2 зубки часнику,
- пучок кропу,
- 100 г вершкового масла,
- чорний мелений перець за смаком,
- 1 ст. ложка солі,
- 1-1,5 л води.
Молоду картоплю гарненько помий і почисти. Велику розріж на кілька частин, дрібну картоплю можна залишити цілою. Важливо, щоб картопля була однакового розміру, тоді вона звариться рівномірно. Поклади молоду картоплю в каструлю і залий водою із розрахунку, щоб вона покривала картоплю на 1-2 пальці. Доведи воду до кипіння, посоли і вари молоду картоплю під кришкою на середньому вогні приблизно 15-20 хвилин в залежності від розміру і сорту. Перевірити готовність картоплі можна, проткнувши її виделкою або ножем. Поки вариться картопля, підготуй заправку. Для цього подрібни кріп. Часник пропусти через часничницю. Змішай кріп із часником, трохи посоли і поперчи. З готової картоплі злий воду, а саму картоплю трохи підсуши на повільному вогні 10-20 секунд, періодично струшуючи, щоб википіла вся вода. Додай у готову молоду картоплю кріп із часником, закинь вершкове масло, накрий кришкою і кілька разів струсни, щоб все гарненько перемішалося. Подавай варену молоду картоплю з кропом і часником як гарнір до м'ясних і рибних страв або ж із салатом зі свіжих овочів.

 

 

Близнюки
Ласуни, їх хлібом не годуй, але шматочком пирога почастуй. Найулюбленіший – нью-йоркський чізкейк з головною сезонною ягодою червня – полуничкою. А якщо зверху полити шоколадом… пряме попадання в серце!

Рецепт чізкейк "Нью-Йорк":
- 200 г печива
- 110 г вершкового масла

Для начинки:

- 750 г вершкового сиру;
- 150 г цукрової пудри;
- 150 г жирних вершків або сметани;
- 3 яйця;
- 1 ч.л. дрібно натертої цедри лимона;
- 1 ч.л. ванільного екстракту або цукру.

Печиво подрібнити в дрібну крихту. Це можна зробити за допомогою блендера або качалки. Змішати з розтопленим вершковим маслом і добре утрамбувати на дно рознімної форми. Відправити в розігріту до 180°С духовку і випікати приблизно 10 хвилин. Всі продукти для начинки заздалегідь вийняти з холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Вершковий сир перемішати ложкою з цукровою пудрою, злегка збити міксером на мінімальній швидкості. По одному додати яйця, кожен раз акуратно перемішуючи віночком. Занадто інтенсивно перемішувати не потрібно, так як сир може перенасититься повітрям і на поверхні чізкейку утворюються тріщини. Додати інші інгредієнти і перемішати до однорідності. Перелити начинку в форму з основою і запікати в розігрітій до 160°С духовці близько години. Готовий чізкейк повинен злегка тремтіти в центрі. Відкрити дверцята і залишити чізкейк в духовці ще на годину. Після цього дати охолонути до кімнатної температури і перекласти в холодильник.

 

 

 

Раки
Обожнюють дорогі морепродукти – креветки, краби, лобстери… Так, “своїх же родичів”! Губа не дурна, красиво жити не заборониш. Якщо ви раптом думаєте, як краще зробити пропозицію дівчині, яка по зодіаку Рак, відведіть в дорогий ресторан, нагодуйте морськими гадами, і напоїть шампанським – позитивна відповідь вам гарантована. А якщо ж ви хочете повідомити своєму обранцю-Раку важливу новину, і не впевнені, що він відреагує позитивне – дотримуйтесь цього сценарію також.

 

 

Леви
М’ясо. Навіть не дивно, правда ж? Але не все так просто і примітивно. Леви любителі поєднання соковитого тушкованого м’яса і овочів. М’ясне рагу – для них ідеальний варіант.

Рецепт м`ясного рагу:
- свинина - 300 г
- картопля - 3 шт.
- цибуля - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- масло вершкове
- сухий базилік
- сіль, перець

Наріжте свинину шматками, трохи обсмажте, розкладіть по горщиках, приправте сіллю і базиліком. На м'ясо викладіть шарами нарізану цибулю і моркву, скибочки картоплі і знову трохи посоліть. Зверху покладіть шматочок вершкового масла, долийте приблизно 80 мл води, поставте в духовку на 40 хвилин, потім вийміть і дайте дійти закритими ще 10 хвилин. Для приготування цієї страви краще використовувати свинячу грудинку. З більш пісних частин свинячої туші страва вийде такою ж смачним, але менш жирною.

 

 

Діва
Прямі конкуренти Близнюків. Їх улюбоена страва – сирний пиріг. Тільки до пирога вони вважатимуть за краще додати лісові ягоди.

 

 

Терези
Для них найулюбленіша пора дня – це ранок, оскільки вони обожнюють сніданки. Смачна їжа з ранку – запорука гарного дня. Найбільше вони люблять яєчню. Так що сміливо відкривайте Ютуб, адже там можна знайти десятки варіантів, як її можна приготувати – шакшука, фріттата, пашот, орсіні, катот, тортилья і це далеко не весь послужний список. Так, омлет і просто пісмажені на сковороді яйця – це не межа.

 

Скорпіони
Любителі різних легких супчиків. Ваше щастя, що навчитися готувати супи, не так вже й складно. Головне завжди мати під рукою свіжі овочі, зелень і спеції. До речі, суп з галушками один з найулюбленіших, і не дякуйте.

Рецепт легкого супчику:
- Бульйон (м'ясний або овочевий) - 2,5 л
-  Картопля - 2-3 шт
-  Морква - 1 шт
-  Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
- Капуста білокачанна (можна і кольорову) - 100 г
-  Горошок зелений (заморожений; свіжий або консервований)
- Рис - 2 ст. л.
-  Сіль
-  Перець чорний
- Зелень (петрушки і кропу)
- Перець болгарський - 1 шт
Каструлю з бульйоном ставимо на плиту. Чистимо і ріжемо картоплю. Відправляємо в бульйон. Моркву тремо на тертці, цибулю дрібно ріжемо і злегка припускаємо на сковорідці. Кладемо в бульйон. Потім мимємо рис і у вже киплячий бульйон кидаємо. Ріжемо перець і капусту, і разом з горошком кидаємо в суп. Солимо, перчимо й варимо до готовності. Посипаємо зеленню. Хвилин за 30-40 готовий чудовий овочевий суп.

 

 

Стрільці
Теж можуть скласти здорову конкуренцію Скорпіонам, так як люблять супи. Тільки поситніші, з м’ясом. Найулюбленіший – м’ясний борщ.

 

 

Козероги
Любителі молочної продукції, теж могли б із задоволенням скласти компанію Дівам або Близнюкам в поїданні чізкейків, але в їх серці на першому місці стоятимуть домашні сирнички з бабусиним варенням.

 

 

Водолії
Любителі різноманітності в їжі, для них головне, щоб було смачно і цікаво. Поїдання кулінарних новинок – це для них одне з улюблених занять. Світські заходи з фуршетом, або ж «все включено» в Туреччині – це рай. Вони віддадуть перевагу канапкам різних смаків перед звичним домашнім повноціннии обідои чи вечерею. До речі, солоні крекери в поєднанні з сирним кремом та ікрою – одні з улюблених. Так що готуйтеся дивувати своїх коханих весь час, і тоді вони назавжди ваші.
 

 

Риби
Люди, народжені під цим знаком, не любителі великого шику, і могли б душа в душу жити з Овнами. Але, як і у Раків – їхня улюблена їжа морепродукти. Риба в будь-якому приготуванні – ідеальний варіант. Легко, ситно і дуже корисно. Риба за здоровий спосіб життя.

Рецепт запеченого лосося з лимоном:
- Філе лосося – 500 г
- Лимон – 1 шт.
- Зелень кропу і петрушки – кілька гілочок
- Сіль, перець
- Прянощі
- Оливкова олія
Філе лосося, зелень і лимон помити і обсушити. Деко застелити фольгою, полити оливковою олією. Розкласти зелень і кружки лимона, зверху помістити філе лосося. Посипати сіллю, перцем і прянощами. Повторити шар з лимона і зелені. Накрити філе фольгою, добре загорнути краї. Відправити до розігрітої до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
5 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа у Тернополі
5 речей, які потрібно встигнути зро... Тернопіль - одне із наймальовничіших міст західної України. Затишок і спокій тут витає у повітрі. А влітку Файне місто п...
Літній відпочинок. ТОП-5 найкрасивіших островів України
Літній відпочинок. ТОП-5 найкрасиві... А ви вже спланували свій  літній відпочинок? У стандартні рамки відпустки входять: шашлик, гори і море. Ми надто ліниві...
Теплоходи на Тернопільському ставі: ціна квитків та графік роботи
Теплоходи на Тернопільському ставі:... Сезон розпочато: у неділю, 31 березня на Тернопільський став вийшов теплохід  “Капітан Т.Г. Парій". Це був випробувальни...