Три способи зекономити на страхуванні цього року

arx.com.ua
Автор:
arx.com.ua
05 жовтня 2024

Іноді кожному хочеться заощадити, навіть якщо ця покупка дуже важлива для нас. На страхових полісах дійсно можна трошки зекономити, не псуючи при цьому якість наданих послуг. Насамперед перевірте, чи є акції від страхової компанії — наприклад, ARX періодично запускає вигідні пропозиції для клієнтів.

Три способи зекономити на страхуванні цього року

Віддавайте перевагу електронному полісу

Паперова страховка — це класика. Але ви витрачаєте  кошти на дорогу, аби забрати поліс на бланку самостійно. Також витрачається додатковий час.

Переваги електронного поліса:

  • не потребує вашої присутності;
  • ви самі заповнюєте всі дані;
  • економите час на поїздку до офісу компанії.

Зазвичай процес оформлення поліса не займає й десяти хвилин. Вам просто варто зайти на сайт компанії, вибрати послугу з можливістю оформлення онлайн, заповнити особисті дані й заплатити. Найближчим часом поліс уже буде на вашій електронній пошті.

Вибирайте баланс між вартістю та якістю

Страхові опції можуть бути різними. Страхова компанія зазвичай пропонує декілька різних програм, аби ви могли відшукати оптимальний набір функції за ціну, що влаштує. Раціонально ставтеся до питання. Якщо збираєтеся підкорювати океан і купуєте дешевий поліс без покриття ризиків травмування під час активного дозвілля, це невиправдана економія.

До речі, трошки знижувати вартість поліса можна за допомогою франшизи. Це сума, яку за настання страхового випадку ви сплачуєте самостійно. Зазвичай вона доходить до 3200 грн.

Зазирайте в email-розсилки

Купа повідомлень на електронній пошті може дратувати. Але ж у email-розсилках компанії, в якій ви вже замовляли страховку, пропонують персональні знижки та бонуси.

Якщо ви хочете зекономити, перевіряйте час від часу свою пошту. Тут же компанії можуть повідомляти про подорожчання послуг та строки.

Зекономити на страхуванні можна, не втрачаючи якість послуг. Однак підходьте до питання з розумом, вибираючи баланс між вартістю та наповненістю страховки.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Створення живоплоту з бірючини: покрокова інструкція з посадки та обрізки
Створення живоплоту з бірючини: пок... Живопліт з бірючини - це не лише функціональне, але й естетичне рішення для будь-якого саду чи присадибної ділянки. Бірю...
Парфуми та імідж: як аромат впливає на сприйняття нас іншими?
Парфуми та імідж: як аромат впливає... Чи можна за ароматом визначити, яка людина перед нами? Як парфуми впливають на сприйняття оточення? Чи є взаємозв’язок м...
Технічні характеристики шин: вивчення протектора, боковини та інших параметрів
Технічні характеристики шин: вивчен... Шини відіграють ключову роль у безпеці та продуктивності автомобіля. Розуміння технічних характеристик шин допомагає вод...