Чаклунка: Повелителька темряви

Чаклунка: Повелителька темряви

Всі анонси від: Кінотеатр "Сінема Сіті"

 Пройшли роки з того дня, коли чаклунка Малефісента наклала чари на Аврору, таким чином створивши легенду про Сплячу Красуню. Зараз дівчина вже виросла, і її коханий Філіп зробив їй пропозицію. Нарешті Аврора по-справжньому щаслива. Тільки ось її хрещена Малефісента не схвалює цього шлюбу. Не хоче вона, що дівчинка, яку чаклунка ростила як рідну дочку, зв'язувалася з цими людськими істотами. Від них не можна чекати нічого хорошого. Проте, заради щастя Аврори Малефісента готова наступити на свою гордість і завітати в гості до королеви Інгріт. Тоді-то чаклунка і зрозуміла, що люди – жахливі істоти. Вона буде захищати чарівний ліс і його жителів від нових ворогів сама та за допомогою нових союзників.

Фільм зняв Хоакін Роннінг, в активі якого є проекти "Бандитки" (2006), "Кон-Тікі" (2012), "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки" (2017).

Ролі в картині виконали: Анджеліна Джолі ("Перерване життя" (1999, "Оскар" за "Найкращу жіночу роль другого плану"), "Містер і місіс Сміт" (2005), "Підміна" (2008, номінація на "Оскар") ), Мішель Пфайффер ("Обличчя зі шрамом" (1983), "Я – Сем" (2001), "Зоряний пил" (2007)), Ель Фаннінг ("Фібі у Країні чудес" (2008), "Малефісента" (2014 ), "Трамбо" (2015)).

Реліз стрічки відбудеться 16 жовтня 2019 року.


Рейтинг:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення