Чорнобиль - ми всі в одному човні. Віртуальна екскурсія музеєм «Зірка Полин»

Чорнобиль - ми всі в одному човні. Віртуальна екскурсія музеєм «Зірка Полин»

Всі анонси від: Афіша Києва - Moemisto.ua

З нагоди 35-х роковин трагічних подій на Чорнобильській атомній електростанції запрошують 23 квітня на першу віртуальну екскурсію музеєм цивільного захисту «Зірка Полин» у м. Чорнобиль. Музей є частиною Меморіального комплексу «Зірка Полин».

Заклад відображає спогади про катастрофу в символічних композиціях, героїчних сторінках ліквідації аварії на ЧАЕС, висвітлює наслідки відчуження територій та життя «в зоні» після багатьох років аварії…
Ініціатори проекту - Головне Управління ДСНС України у Київській області, Рада ветеранів ГУ ДСНС України у Київській області, Рекламна компанія "Радуга". Автор проекту Меморіального комплексу і керівник творчої групи - народний художник України Анатолій Гайдамака. Музей знаходиться в будівлі колишнього кінотеатру 1964 року побудови в центрі м. Чорнобиль.

В ході заходу буде можливість віртуально ознайомитись з експозиціями музею, побачити унікальні експонати та фото, почути розповідь про події 1986 року, задати питання та отримати відповіді щодо подій під час аварії на Чорнобильській АЕС, дізнатися про історію створення меморіального комлексу.

Даний захід буде проходити в форматі відео конференції.Посилання буде в день конференції. Сторінка події у Фейсбук.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення