D/C Train

D/C Train

Відкриття офіційного фан-клубу легендарних рок-зірок та концерт їхніх кращих хітів буде у пабі "Патрік" 6 грудня. На сцені - гурт D/C Train. Початок - о 21.00. Вхід - 50 грн.

- Готові до відривного концерту? До двох годин хітів легендарних австралійських рокерів? А також до вікриття офіційного фан-клубу AC/DC? Тоді чекаємо тебе та твоїх друзів у Patrick'у 6 грудня. Це буде шалена вечірка справжнього високовольтного року! - закликають організатори.
D/C Train – київський гурт, створений п'ятьма товаришами, яких об'єднує любов до творчості AC/DC. Музиканти просто збирались разом та розучували пісні улюбленого бенду. Але після кількох успішних концертів вже не захотіли зупинятися. D/C Train постійно концертує Україною. У сет-листі гурту більше трьох десятків пісень AC/DC. Серед них: Back In Black, Hells Bells, Thunderstruck або Highway To Hell, так і пісні, які австралійські рокери наживо майже ніколи не виконували: Go Down, It's A Long Way To The Top, Rock’N’Roll Singer, Gone Shootin’, Satellite Blues.
До речі, D/C Train - перший в Україні і на теренах СНД гурт, який виступив разом з "оригінальним" вокалістом AC/DC Дейвом Евансом. До того ж, з кількома концертами.
Замовлення столиків за телефоном:  51-49-99.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення