Дерев'яні двері та вікна: 5 причин, чому обрати вироби з натурального дерева краще для життя

Дерев'яні двері та вікна: 5 причин, чому обрати вироби з натурального дерева краще для життя

Всі анонси від: Терком

Пластик сьогодні присутній ледь не в кожній будівлі, особливо популярне використання дверей та вікон з цього матеріалу. Усі начебто знають про шкідливість пластику, але все одно купують його через низьку вартість. Натомість, дерево є чудовою альтернативою і саме його варто застосовувати для облаштування власної оселі.

 

Вікна і двері з натурального дерева: екологічність, якої потребує Ваша домівка! Компанія «Терком» розповість, чому дерево краще для життя

Ми прагнемо покращувати якість усього, що стосується нашого здоров’я, але разом із тим, не дбаємо про елементарні речі. Металопластик дуже шкідливий для організму людини, а хто стверджує інакше – прибічник маркетингу. Натомість, двері та вікна з дерева протилежні за своїми властивостями і от декілька вагомих причин, чому варто обирати саме їх:

  1. Природній матеріал. Екологічний фактор надзвичайно рішучий в епоху занедбаного довкілля та імперії пластику. Дерево дароване нам природою, воно не тільки не шкодить здоров’ю, а навіть дбає про нього.
  2. Безпечність виробу. Пластик реагує на перепади температур чутливіше, особливо на спеку. Отруйні випаровування дуже негативно впливають на самопочуття, вражається нервова система людини. Дерево не має у своєму складі токсичних речовин, тому особливо рекомендовано замінити металопластик у дитячій та спальнях на дерев’яні вікна.
  3. Естетичний аспект. Природня краса ясеню, дуба, сосни здатні адаптуватися під будь-який дизайн помешкання. Гладка текстура дерева приємна на дотик, аромат заспокоює. Купити двері з дерева під інтер’єр кімнати простіше, адже є безліч порід масиву, вони адаптуються під кожний дизайн.
  4. Унікальність виробу. Дерево саме по собі оригінальне – кожний окремий вид має власний колір та відтінкову палітру, орнамент. Також можна додатково оздобити дерев’яні двері та вікна на власний смак.
  5. Тривалий термін експлуатації з безпекою для Вашого здоров’я. Сучасні технології дозволяють оброблювати дерево таким чином, щоб воно слугувало максимальну кількість років і без зайвих клопотів.

 

Де купити вікна і двері з дерева? Компанія Tercom – досвідчений виробник і надійний постачальник!

Довіряйте перевіреному часом виробнику, адже здоров’я Ваше та родини так залежить від оточуючих речей і виробів! «Терком» знаходиться на ринку вже 25 років, працює тільки з екологічним матеріалом і допомагає обрати найкраще для своєї оселі. Завітайте на tercom.org.ua та оберіть натуральне дерево для життя!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення