Детективна Чейзіана: про що, для кого і навіщо?

Детективна Чейзіана: про що, для кого і навіщо?

Всі анонси від: Книгарня "Є"

Книгарня «Є» та видавництво "Навчальна книга -Богдан» запрошують на розмову «Детективна Чейзіана: про що, для кого і навіщо?» За участю перекладачки Ірини Бондаренко та редакторки Ганни Осадко. Захід відбудеться 8 лютого. Початок - о 18.30. Модерує Юрій Вітяк.

Джеймс Хедлі Чейл - відомий британський письменник, один із класиків сучасного детективного жанру. У творчості автора представлені як класичні детективні історії, так і поліцейські романи, авантюрно-пригодницькі та гангстерські історії.
У цілому за творчу кар'єру письменник створив 93 детективних твори. У більшості з них розповідається про життя одного героя, який більше не з'являється ні в жодному іншому творі автора. Але при цьому є і ряд невеликих циклів, об'єднаних одним героєм. Серед таких можна виділити пригоди колишнього агента ЦРУ Марка Гірланда, історії про несумлінне детективі Томе Коррігане і про життя плейбоя-мільйонера Віка Маллен.
У серії «Чейзіана» вийшло друком уже п'ять детективів українськоюмовою - «Дванадцять китайців і жінка», «Орхідей для міс Блендіш не буде", "Покладіть її серед лілій", "Реквієм блондинкам» та «Стерв'ятник - птах терплячий» .
На зустрічі перекладачка Ірина Бондаренко та редакторка Ганна Осадко проаналізують книги автора, що побачили світ українською у видавництві «Навчальна книга - Богдан».

Тел .: (0352) 254-4-59.
Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення