На фестивалі Файне місто 2018 буде ігрова зона для дітей

На фестивалі Файне місто 2018 буде ігрова зона для дітей

Всі анонси від: Фестиваль "Файне місто"

Файні діти не повинні сумувати на фестивалі Файне місто 2018, поки їхні батьки розважаються, тому усім малюкам пропонують відвідати "KIDS PARTY".

Батьки зможуть залишити свою дитину на поруки професійних викладачів та аніматорів.

Дітвора знайде заняття відповідно до власних інтересів - м'які та розвиваючі іграшки, лялькові будиночки, іграшковий автопарк, Lego конструктор, пазли, малювання, квести, настільні ігри, спілкування з однолітками та незабутні враження.

На території "KIDS PARTY" діток, за бажанням, частуватимуть печивом та напоями.

Нагадуємо, фестиваль Файне місто 2018 відбуватиметься 19-22 липня на Тернопільському іподромі(с. Довжанка, Тернопільського району, Тернопільської області). Функціонуватиме ігрова зона щодня протягом фестивалю, з 13.00 до 22.00.

Квитки:
Абонемент на 1 годину: 50 грн
Абонемент 2 + 2 = 5 годин: 200 грн
Абонемент "Безлім на день": 400 грн

Контакти: +380677677331

Посилання: link http://fainemisto.com.ua

Як дістатися?
Тернопільський іподром знаходиться лише в 7-ми кілометрах від Тернополя в напрямку Львова (траса H02) що сприяє зручному та легкому добиранню на територію фестивалю.

Зі сторони Тернополя до фестивалю можна доїхати автострадою H02 (Львівське шосе). Пункт призначення - тернопільський іподром. За автобусною зупинкою с. Довжанка проїхавши прямо ще 600 метрів, повернути праворуч та далі прямувати близько 1000 м. до головного фестивального входу. Зі сторони Львова доїхати до фестивалю можна автострадою H02 (Львівське шосе). За 600 метрів перед автобусною зупинкою с. Довженка повернути ліворуч та далі прямувати близько 1000 м. до головного фестивального входу. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення