Дитячий навчально-розвиваючий клуб “ВладМарк”

Дитячий навчально-розвиваючий клуб “ВладМарк”

Всі анонси від: Дитячий навчально-розвиваючий клуб “ВладМарк”

Дитячий навчально-розвиваючий клуб “ВладМарк” пропонує навчальні заняття за такими напряками:

МЕНТАЛЬНА АРИФМЕТИКА за програмою Indigo для діток віком 5-6; 7-8; 9-11; 12-14 років. Заняття відбуватимуться один раз на тиждень тривалістю 60 хвилин.

Процес навчання проходить на спеціальних японських рахівницях Абакус. Ментальна арифметика тренує одночасно ліву і праву півкулі мозку, удосконалюючи зорову пам'ять, концентрацію уваги, креативну спрямованість, образне мислення дітей і їх схильність до швидкого читання. 

УРОКИ ШАХІВ, які допоможуть розвинути феноменальну пам'ять та логіку. Вдосконалюють аналітичне мислення, а також дають можливість діткам набути нових навиків. 

Навчальні групи: 4-5 років; 6-10 років. Заняття проводяться 2 рази на тиждень. 

КУРС ПІДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ. Наш курс включає:

  • Психологічну та соціальну підготовку дитини до школи
  • Читання, письмо (граматика + буквар)
  • Математику
  • Знання про природу та навколишній світ (природознавство)
  • Знання з основ здоров'я
  • Творчість

Заняття відбуватимуться у групах по 4-6 дітей та у зручний для Вас та Вашої дитини час! Перше пробне заняття проводиться безкоштовно. Заняття відбуватимуться 2 рази на тиждень, тривалістю 60 хвилин. Тривалість курсу півроку. Є можливість індивідуального навчання. Навчання проходить в інтерактивній форм із використанням різних цікавих вправ.

ЗАНЯТТЯ З ЛОГОПЕДОМ: постановка і автоматизація звуків, диференціація та введення звуків у мовлення). Заняття проводитимуться індивідуально.

ПОЛЬСЬКА МОВА для діток віком від 4-5; 6-8 років. На заняттях з польської мови Ваші діти у легкій та доступній формі навчаться розмовляти, слухати, писати та читати польською мовою. Вони вивчать основні граматичні структури та здобудуть основний словниковий запас. Навчання проходить в інтерактивній формі із використанням різних цікавих вправ. 

АНГЛІЙСЬКА МОВА. Заняття відбуватимуться у групах по 4 дитини та у зручний для Вас час! Є можливість придбати абонемент на 8 занять

НІМЕЦЬКА МОВА. Заняття проводяться в групах по 5 діток та відповідно до рівня знань дітей. Перший пробний урок БЕЗКОШТОВНИЙ

Записи проводяться за номером телефону 068 41 80 700 та за адресою вул. Злуки, 4а.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення