Дизель Шоу. Тур на підтримку ЗСУ. Нова програма

Дизель Шоу. Тур на підтримку ЗСУ. Нова програма

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Концерт Дизель Шоу з новою програмою "Тур на підтримку ЗСУ"  в Тернополі відбудеться 9 листопада о 17:00 та 19:30 в Палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса

Осінь разом із «Дизель Шоу»!

Літо минає дуже швидко, і вже не за горами найзолотавіша пора — осінь. Зустріти новий сезон можна з улюбленим зігрівальним напоєм, романтичним фільмом та під ковдрою. Але куди краще зробити це з патріотичним українським гумором та в крутій компанії! Саме для цього команда «Дизель Шоу» запланувала продовження масштабного туру містами України. Підготувала нову програму, аби зігріти й піднести бойовий дух усієї України. 25 міст колектив намітив проїхати восени! 50 повних залів ми хочемо бачити на концертах, що проводяться на підтримку ЗСУ!!

Уже навесні 2023 року «Дизель Шоу» відновило поїздки Україною, поєднавши захід та схід, північ та південь. Аншлаги в залах доводять: гумор наразі вкрай необхідний. Тому актори не зупиняються у своїй роботі та продовжують боротьбу на гумористичному фронті.

Кожен концерт «Дизель Шоу» проходить на підтримку військових Збройних сил України. Частину коштів, виручених за квитки, команда традиційно передає до благодійного «Дизель Фонду», що вже рік закриває найнеобхідніші потреби українських оборонців і допомагає прифронтовим містам. Долучитися до збору може кожен, навіть просто під час концерту.

Головний пріоритет у нових історіях — актуальність. Рознести, розмочити й навіть спалити ворогів прямісінько на сцені — не проблема для найкращої гумористичної команди! Для кожного міста актори готують унікальну програму, яка складатиметься винятково зі свіженьких номерів, що досі не транслювалися по телевізору. Глядачі зможуть побачити як нових, так і вже давно улюблених героїв.

Традиційно на сцені працюватимуть провідні актори студії: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Олександр Бережок, Юлія Мотрук, Євген Гашенко, Дмитро Танкович та Яна Глущенко. А також можливі особливі гості!

Тому з нетерпінням чекаємо всіх у глядацькій залі! У разі оголошення повітряної тривоги в кожному залі міста працює надійне бомбосховище. Разом перечекаємо ймовірну небезпеку та продовжимо далі дратувати ворогів своєю незламністю.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ДИЗЕЛЬ ШОУ?

  • Улюблений творчий колектив українців.
  • Нова програма, насичена оригінальними жартами та оптимізмом.
  • Спільна зустріч світлої переможної весни.

Запрошуємо вас на виступ популярного гумористичного проєкту «Дизель Шоу» із новою програмою на підтримку ЗСУ! Яскраві артисти із задоволенням подарують вам кілька годин легкого відпочинку. Адже саме цього всім нам зараз так не вистачає.
Концерт як і інші виступи «дизелів», будуть проведені на підтримку ЗСУ. Приходьте!

Попередню весну в українців нахабно вкрали загарбники. Але за допомогою своєї потужної зброї – гумору – команда «Дизель Шоу» точно зможе відвоювати всі втрачені емоції та повернути їх із надлишком кожному українцеві!

У новій програмі – несподівані образи, яскраві продовження знайомих історій, виступи запрошених акторів. І, як завжди, на сцені – неймовірні Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Євген Гашенко, Юлія Мотрук та Дмитро Танкович.

Чекаємо на вас!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення