Другий півфінал Koza Music Battle

Другий півфінал Koza Music Battle

Концерт другого півфіналу Koza Music Battle відбудеться у барі "Коза" 12 травня. Старт - о 20.30. Вхід - вільний.

Koza Music Battle - конкурс для молодих гуртів, який у Тернополі проводять вже вчетверте. Цьогоріч організатори отримали 97 заявок.


- До півфіналу конкурсу дійшли гурти з різних міст України: Києва, Рівного, Чернівців,  Львова, Івано-Франківська, Тернополя та Миколаєва, - розповідає організатор битви Ярослав Качмарський. - Усіх їх оцінили під час чвертьфіналів журі, тож тепер у трьох півфіналах вони змагатимуться за перемогу. Оскільки гуртів вийшло десять, ми вирішили зробити замість одного три півфінали, а потім проведемо один фінал, під час якого й визначиться переможець.

Переможця у кожній битві обирає професійне музичне журі - учасники відомих гуртів та арт-менеджери з інших міст. У них для оцінювання є певні критерії: драйвовість, оригінальність, зіграність, подача та перспективність конкурсантів. У другому півфіналі змагатимуться:

"Колір" - інді-фолк дует з Одеси. Це дві дівчини: одна руда, а інша - кучерява, які пишуть і співають те, що відчувають. Натхнення у музиці приходить від країни, людей, дерев, повітря, відчуття свободи та всього, що навколо та за межами.

"Ефект пам'яті" - альтернативний бенд з Бучаса. Команда реалізовує думки, вподобання кожного з учасників, які ті не могли втілити у інших проектах.

Machu Picchu - інді-рок гурт з Львова, сформований музикантами з різних частин України.  Натхнення шукають у житті та архітектурі міста Лева, а також у творчості молодих британських гуртів нової хвилі.

Fifty/Fifty - панк-рок ватага з Івано-Франківська. Кожна пісня - реальна історія або переживання, пов'язані з якимись подіями. Музикантів надихає кожен день і все пережите.

До слова, переможець батлу отримає виступ на фестивалі "Файне місто", грошовий приз та запис трьох пісень на студії.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення