Екскурсії по Запоріжжю

Екскурсії по Запоріжжю

Земля Запорізька – земля контрастів та різнопланових вражень: Запоріжжя - один з індустріальних центрів Європи з промисловими гігантами; острів Хортиця - центр козацьких вольностей; Дніпрогес - найстаріша серед каскаду електростанцій на річці Дніпро та місце сили «Кам’яна Могила». 
Всіх потішить музей ретроавтомобілів, а для задоволення гастрономічних смаків проведемо дегустацію на кизиловому господарстві. 
Дізнаєтеся більше про героїчне минуле цього краю, про козаків, про видатних діячів міста, побачите найцікавіші пам'ятки . 

День 1. Виїзд зі Львова о 10.30
День 2. Запоріжжя: оглядова екскурсія містом, острів Хортиця, прогулянка на кораблику по Дніпру, музей ретроавтомобілів.
День 3. Василівка - Кам’яна Могила -Токмак 
Виїзд з Токмака – 17.30 
День 4. Прибуття на станцію Львів о 17.01

*Організатори залишають за собою право вносити корективи в план туристичної поїздки без зменшення об‘єму послуг.

Гостинець проходитиме так: 

Запоріжжя – оглядова екскурсія містом. Зруйнуємо стереотип про нецікаве індустріальне місто: одна з найдовших центральних вулиць у Європі, Свято-Покровський кафедральний собор, годинник закоханих та чудова панорама на Дніпрогес , -лише невелика частина того, що нас чекає. 
Музей ретроавтомобілів «Фаетон» - від горбатого Запорожця до військової техніки і все це «на ходу».
Острів Хортиця – місце слави українського козацтва, оповите переказами та легендами. На Хортиці, почуємо про гетьманство, звитягу мужніх оборонців своєї землі та козаків-характерників. 
В історико-культурному комплексі «Запорізька Січ» відчуємо атмосферу та оглянемо побут «вільних людей». У нас буде нагода переконатись , що козаки не перевелись і до сьогодні, адже, окрім шаровар та оселедця, їм притаманна бойова майстерність та вправна їзда на конях.
Відчуєм могутність р.Дніпро, оглянем панораму набережної катаючись на кораблику, та пройдемо через однокамерний шлюз у Дніпрогесі, який є найглибшим в Європі.
Василівка – село, в якому родина генерала Попова в ХІХст. збудувала чудовий замковий комплекс, частина якого збереглась до сьогодні. Побачимо оглядову вежу, флігелі, а також конюшні – і зрозуміємо наскільки вражаючим був сам замок.
Кам’яна Могила - місце сили! Печери та гроти , які слугували святилищами, каміння, яких торкались племена скіфів, сарматів та половців, настінні «автографи», яким більше 20 тисяч років.. Надзвичайно енергетичне місце, де відновимо свої сили та відчуємо особливий зв’зок з предками.
І на завершення мандрівки відвідаємо кизилове господарство. Кизил (дерен) смачна та корисна ягода. Куштуємо варення, джем, соус, пастилу і веземо смачні гостинці додому.

Вартість туру - 2 890 грн.
У вартість входить:
-транспорт (квитки на потяг в обидві сторони ( плацкарт);
-проживання;
-екскурсії відповідно до програми;
-вхідні квитки у музеї;
-харчування (обід та вечеря в 2 день; сніданок, обід в 3 день).

Зголошення на участь у мандрівці приймаються до 20 липня 

Для реєстрації заповніть, будь ласка, форму
https://goo.gl/FAwQte

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення