Фан-зустріч гурту “АС/DC”

Фан-зустріч гурту “АС/DC”

В 2019 році 2- 3 серпня в ПАБі "Хмільне щастя" команда ГО “Фан-клуб “A.С.Д.С. УКРАЇНА” проведе вже третю міжнародну фан-зустріч TERNOPIL OR BUST.

Подібних зустрічей в світі проводиться лише 4 і одна з них в Україні, а саме в місті Тернопіль. Чому саме Тернопіль? Український фан-клуб гурту AC/DC було створено в 2014 році з ініціативи невеликої групи однодумців, а його ідейним натхненником став мешканець міста Тернопіль – Стеліга Андрій Іванович. Ідея прийшла після чергових відвідин однієї з подібних фан зустрічей в Німеччині, в місті Гайзельвінді та після знайомства з його організаторами на одному з концертів АС/DC в Європі.

Першу фан-зустріч в місті Тернопіль у 2017 році відвідало близько 200 гостей, в тому числі понад 50 іноземців з 6-ти країн світу (Швеції, Італії, Франції, Німеччини, Англії, Литви). Зустріч проходила один день, на сцені виступив український гурт – “BIG GUN” (Київ). Ця зустріч стала поштовхом і мотивувала до створення більш масштабного заходу.

І от наступного, 2018 року, фан –зустріч тривала вже 2 дні, на сцені виступали два музичні гурти, при цьому один вже був європейський – “AC/DC SHOW” (Литва, Клайпеда) та український гурт “DC TRAIN” (Київ). У 2018 році загальна кількість гостей була понад 350 чоловік, із них було більше 100 чоловік з 12 країн світу. Навіть приїхав фан із Аргентини, подолавши відстань в 1200 км.

Фани з усього світу приїздять до Тернополя вже цілими сім’ями з дружинами та дітьми і цей рік не буде виключенням!

 Тож чекаємо на вас 2-3 серпня в пабі “Хмільне щастя”, що на 2-му поверсі ТРЦ “Подоляни”!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення