Файна доставка від сім'ї ресторанів «Файного Міста»: смачно вдома, на роботі та навіть на фестивальному іподромі Тернополя!

Файна доставка від сім'ї ресторанів «Файного Міста»: смачно вдома, на роботі та навіть на фестивальному іподромі Тернополя!

Всі анонси від: паб "Файне місто"

 Як смачно поїсти, але разом із тим не витрачати часу і сил на приготування страв? Як пообідати поживно, не покидаючи офісу чи навіть власної домівки? Доставка їжі від популярної мережі ресторанів вирішує цю проблему на раз!

 

«Файне Місто» паб-меню: смачний обід, що завжди з Вами!

 Якщо Ви мешкаєте у Тернополі, тоді напевно знаєте про ресторани «Файного». Туристам і подорожуючим місцеві також радять відвідати ці легендарні заклади, адже тут завжди атмосферно, затишно і дуже смачно. Ресторани «Файного Міста» дійсно особливі, адже пропонують якісний сервіс та незрівняну кухню за помірною ціною. Думаєте, це утопія? Переконайтеся на власний шлунок! Приємна новина для тих, хто не має можливості відвідати безпосередньо заклади харчування: доставка обідів Тернополем заощадить час і сили на приготування страв.

Сім’я ресторанів «Файного Міста» пропонує замовити обід чи вечерю з наступних закладів:

  1. Новий party-restaurant YOUNG пригощає азіатською кухнею (японська, китайська, тайська, в’єтнамська).
  2. Обіди з доставкою додому та на офіс також реалізує бар «Пасаж Адлера 13» (з 12:00 до 24:00).
  3. КЛУБ «Файного Міста» та Паб «Файне Місто» (з 11:00 до 24:00).

ВАЖЛИВО: мінімальне замовлення для доставки має бути від 100 грн., вартість – 30 грн.; якщо замовите великий обід на компанію чеком понад 400 грн. і більше – доставку оплачує мережа ресторанів.

 

 

Файне місто 2018: фестиваль проходить комфортніше і смачніше зі сім’єю ресторанів «Файного Міста»!

  Залиште торби з продуктами та фуд-корти за межами відпочинку – для файного фестивалю файна доставка! Меню закладів можна оглянути на сайті, там же залишити заявку або просто зателефонувати менеджерам. Чому замовляти обід варто саме у «Файному Місті»:

  1. Безпечно і якісно (тільки свіжі інгредієнти та страви з-під ножа шеф-кухаря).
  2. Дійсно смачно і поживно, величезні порції (те, що треба для фестивальної гулянки).
  3. Швидка доставка гарячих страв і прохолодних напоїв прямо на іподром Тернополя (заощаджуйте час для драйву і танців).

 На fainemisto.com є уся необхідна інформація щодо меню закладів, контактні телефони. «Файне Місто» пропонує українську, європейську та середземноморську кухні. До речі, відкривається новий ресторан азіатської кухні – рекомендуємо скуштувати незвичні страви та оригінальні коктейлі за східними рецептами!

 Ми однозначно рекомендуємо почати знайомство з Тернополем саме через кухню мережі «Файного», адже вона втілює у собі гостинність Західної України та високий європейський сервіс. «Файне місто» у Тернополі – фестиваль, що об’єднує тисячі українців та іноземних меломанів, тому варто зосереджуватися на музиці, а щодо провізії дозвольте подбати мережі ресторанів «Файного Міста»!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення