Фестиваль "100 фільмів за 100 хвилин"

Фестиваль "100 фільмів за 100 хвилин"

Фестиваль екстримально короткого кіно знову завітає до Тернополя. Приймає кінотеатр "Палац кіно". Старт - 22 жовтня. Сеанси о 15.00 та 18.15. Квитки: 20 та 25 грн відповідно.

"100 фільмів за 100 хвилин" — це фестиваль однохвилинного кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою), розповідають організатори. Це повноцінні фільми, які апелюють до глядачів та розповідають абсолютно різнопланові історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи тим самим вислів "стислість – сестра таланту!". Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно лише з одним обмеженням – однохвилинний хронометраж.

Цьогорічний фестиваль буде справді зірковим, адже глядачам запропонують однохвилинне кіно від класика американської анімації Дона Херцвальта, роботи номінантнів на "Оскар", британський аніматор Еіон Даффі, а також кіно від українських митців.

Якщо у вас недостатньо часу для ста, десяти чи навіть одного фільму, якщо півторагодинна мелодрама на ультрам’яких кріслах відкриває вам двері до царства Морфея — знайте, це подія для вас! - закликають організатори.

Коментарі до події (2)
  • Vlada Grubych 22 Жовтня

    А окрім самого показу будуть якісь події? Представники цього кіно чи щось ще? Хочу зрозуміти, чому саме "фестиваль". Дякую!

    Fedyuk Dima Vlada Grubych 22 Жовтня

    По суті, фестиваль - це масове дійство, яке передбачає демонстрацію досягнень в певних видах мистецтва (будь то музичне, чи кіномистецтво). В даному випадку, демонстрація  відбулась в декількох містах україни (Київ, Ужгород) напряму від організаторів, а в інших відбувається просто перегляд стрічки. Але всі можуть долучитись до голосування і вибрати найкращий фільм. В кінотеатрі де відбувається показ мають бути брошури з сайтом де можна проголосувати.
Отримуйте
регулярні оновлення