Фестиваль JazzBez

Фестиваль JazzBez

Джазуватимуть з фестивалем JazzBez у місті три дні - 4, 5 та 6 грудня. Усі концерти починатимуться о 19.00. Локації: драмтеатр та бар "Коза". Квитки: 60-100 грн.

Потужні звуки "Джазбезу" лунатимуть у Львові, Тернополі, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Харкові, Києві та Одесі, а також в польських Новіцах, Любліні, Перемишлі, Вроцлаві, Білостоку та Варшаві, - розповідають організатори.

Тернопільська джазова програма виглядатиме так:
4 грудня драмтеатр приймає проекти український Jazz Kolo та індійсько-польський Saagara.
Jazz Kolo виступатиме з програмою "У колі друзів".Jazz Kolo - проект, який об’єднав найкращих музикантів для розвитку української імпровізаційної музики. Їх праця створила новий, несподіваний та унікальний музичних продукт.
Jazz Kolo - це:
• Олександр Телепнев-труба
• Віктор Павелко-саксофон
• Ілля Єресько-орган, аранжування
• Родіон Іванов-родес
• Олександр Павлов-гітара
• Ігор Закус-бас
• Андрій Чайка-барабани
• Олександр Івлєв-перкусія.

Saagara поєднують музичні традиції Заходу та Сходу. В основі їхнього джазового виконання - староіндійська музика, доповнена західною мелодикою. Динаміка та імпровізація джазменів цього гурту сподобається найвибагливішим поціновувачам якісної музики.
Saagara:
K Raja – тавіл, перкусія
Ghatam Giridhar Udupa – гатам, коннакол, морсінґ
Bharghava Halambi – мріданґа, канджира, коннакол
Mysore N. Karthik – скрипка
Wacław Zimpel – кларнети

5 грудня у драмтеатрі виступлять Logan Richardson & Igor Osypov Quartet (США, Україна, Польща) та українці Atomic Simao.

Logan Richardson & Igor Osypov Quartet - джазові виконався, які підкорили найбільші сцени світу. Американця Лоґана Річардсона вважають одним із найбільш оригінальних саксофоністів нового покоління, адже відрізняється виразним та живим стилем гри. Разом із знаним гітаристом з України Ігорем Осиповим він розпочав співпрацю влітку 2014 року, коли записали спільний дебютний альбом.
Лише за рік Logan Richardson & Igor Osypov Quartet виступили на провідних джазових фестивалях Данії, Німеччині, Польщі та Франції.

Atomic Simao - справжнє відкриття Koktebel Jazz Fest 2014. Грає суміш психоделіки, space rock та acid jazz. Тернополянам формація вже знайома за виступатими у барі "Коза".
Atomic Simao - це:
Георгій Вальчук — барабани
Нікіта Гавриленко — бас
Андрій Волков — клавишні, семпли
Діма Дудко — саксофон
Андрій Дворяшин — перкусія, каоссілятор, вокал
Євгений Софійчук — гітара.

6 грудня буде концерт польської команди Vehemence Quartet у барі "Коза".
Vehemence Quartet - володарі гран-прі престижного 51-го Міжнародного фестивалю Jazz nad Odra в 2015 році. Виняткове й монолітне звучання фронтменів квартету в поєднанні з енергійною роботою ритм-секції надає гурту своєрідного звучання, яке просто вводить слухача в природний музичний транс.
Vehemence Quartet - це:
Wojciech Lichtański - саксофон-альт
Mateusz Śliwa - саксофон-тенор
Szymon Madej - перкурсія
Alan Wykpisz - контрабас.

Квитки - касі драмтеатру та барі "Коза".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення