Фестиваль "Кришталевий жайвір 2019"

Фестиваль "Кришталевий жайвір 2019"

«Кришталевий жайвір» - фестиваль-конкурс дитячого та юнацького пісенного мистецтва , який уже 20 років поспіль збирає найталановитіших, закоханих у пісню, дітей та молодь.

"Кришталевий жайвір” є першим аматорським фестивалем в історії Тернопільщини, який пройшов шлях від обласного до офіційного міжнародного. За всі роки фестиваль приймав учасників з Білорусі, Болгарії, Грузії, Росії, Замбії, Угорщини, Македонії, Молдови, Румунії, Нігерії, Польщі,  Індії, Малайзії, Китаю та Ямайки. Серед переможців фестивалю – відома співачка Міка Ньютон, Володарка Гран-Прі Міжнародного конкурсу «Слов’янський Базар» Наталя Краснянська, переможниця 9-го сезону шоу «Голос країни» Олена Луценко, учасниці проекту «Жіночий квартал» Лалі Ергемлідзе та Еліна Мбані, продюсер та композитор Тимур Усманов, чиї пісні можна почути у виконанні Віталія Козловського, Сєргєя Лазарєва, Роми Жолудя та багатьох інших відомих виконавців. Конкурс славиться не лише сильним кастингом учасників, але й надзвичайно теплою, гостинною атмосферою, корисними майстер-класами професіоналів найрізноманітніших музичних та шоу-бізнесових напрямків

Отже, Ви любите співати і хочете розвиватись в цьому напрямку, Вас цікавлять вокальні баталії, де можна «себе показати і на інших подивитись», потоваришувати?
Тоді ми запрошуємоємо вас на Міжнародний фестиваль-конкурс пісенного мистецтва «Кришталевий жайвір» 26-27 жовтня 2019 року, присвячений 20-річчю створення фестивалю-конкурсу.
Конкурсні виступи учасників та Гала –концерт переможців і гостей фестивалю-конкурсу проводяться в концертному залі Палацу культури «БЕРЕЗІЛЬ».

e-mail: [email protected],
Тел.раб (+38-0352) 53-31-15, тел. моб. (+38) 050 -588-49-07, (+38) 097- 720-97-84, (093)-700-45-28.

Коментарі до події (1)
  • Наталія 26 Жовтня

    На котру годину?
Отримуйте
регулярні оновлення