Фестиваль йоги та здорового способу життя Lviv Yoga Day

Фестиваль йоги та здорового способу життя Lviv Yoga Day

Всі анонси від: студія йоги та медитації "MANTRA HOUSE"

До святкування Міжнародного дня йоги у Львові 23 – 24 червня втретє відбудеться щорічний масштабний фестиваль йога медитації та здорового способу життя  Lviv Yoga Day. Свято об’єднує тисячі львів’ян та гостей міста однією метою – бути здоровими, сильними, бадьорими та щасливими.

Фестиваль Lviv Yoga Day – захід для кожного, взяти участь можна незалежно від рівня підготовки, віку та глибини знань у цій галузі. Йога може стати стилем життя в сучасному світі для кожного, адже це те, що надихає та робить щасливими мільйони людей в усьому світі.

Йога підходить для всіх, особливо у сучасному технологічному та стресовому світі. Дізнатися про це більше та доторкнутися до світу йоги запрошують організатори фестивалю студія йоги та медитації "MANTRA HOUSE". Про найцікавіші подіїї Lviv Yoga Day та чому захід варто відвідати, далі. Шукайте найцікавіше для себе!

 

Масштабний хатха-йога флешмоб

23 червня в самому центрі Львова 600 людей одночасно почнуть заняття з хатха-йоги. Наша мета - показати, що хатха-йога - це просто, а почати займатись може асолютно кожен. Йога-флешмоб - унікальна безкоштовна акція здорового способу життя.

23.06 18:00 Площа Ринок, біля входу в Ратушу

 

Хатха-йога марафон

Для тих, хто ніколи не займався але хоче спробувати хатха-йогу, і для тих хто давно займається, але хоче дізнатись ще більше в рамках фестивалю 2 дні будуть проходити безкоштовні заняття від 9 професійних інструкторів з ранку і до 18:00 в парку Франка.

Заняття підходять для початківців і організатори потурбувались про те, якщо ви не маєте килимка але хочете спробувати - килимок дадуть

23 та 24 червня з 8:00 до 18:00 | Парк І.Франка, верхня галявина

 

Медитація для початківців. Теорія+практика

В рамках фестивалю для всіх бажаючих кожного дня будуть проходити по 4 сесії медитації на яких кожен бажаючий зможе дізнатись:

-що таке медитація

-опанувати техніку медитації за 15 хвилин

-навчитись розслаблятись за допомогою медитації

-отримати відповіді на свої питання стосовно медитації.

23 та 24 червня з 12:45 | Парк І.Франка

 

Лекторій "З чого почати здорове харчування? 5 лайфхаків від йогів "

тренер з йоги Тетяна Гнатюк та директор вегетаріанського кафе "Green" Дар'я Яремчук

розкажуть про те

-яка їжа потрібна для повноцінного харчування

-які продукти слід неодмінно включити в свій раціон та де їх купити у Львові

-як краще харчуватись протягом дня

-як правильно пити воду, та яких напоїв слід обходити стороною

-чим відрізняється система здорового харування від дієт.

23.06, початок о 15:00 | Парк І.Франка, біля пам'ятника І.Франка

 

Кулінарне веге-шоу від шеф кухаря Green

Здорове харчування - це легко та природньо для кожного з нас. Все що нам потрібно - це знання, практика та досвід. На кулінарному шоу шеф кухар арт-кафе "Green" покаже: що смачного та корисного можна готувати на повсякденному рівні, а також поділиться секретами поєднання корисних продуктів, спецій та смаків.

23.06, початок о 16:45 | Парк І.Франка, біля пам'ятника І.Франка

 

Ток шоу: "Як стати і бути щасливим? Знання йоги, що допомагають переосмислити свої дії"

У ток шоу будуть приймати участь гості, які практикують йогу та медитацію роками і, навіть, десятиліттями. Вони розкажуть свій власний досвід позитивних змін, що стали траплятись після того, як вони почали практикувати йогу.

Що треба робити в житті, чим треба займатись, який шлях вибрати, щоб поступово стати щасливим та радіти життю? Саме про це буде йти мова.

24 червня, 15:00 | Парк І.Франка, біля пам'ятника І.Франка

 

Концерт гурту ATMASFERA

23 червня у Львові відбудеться ексклюзивний концерт гурту ATMASFERA в в стилі indie yoga music. Музиканти використовують інструменти зі всього світу - флейту, арфу, фізгармонь, джембе, ханк, різноманітні перкусії, глокеншпіль, гітари та клавішні з сучасним оркестровим звучанням. Їх музика вабить та радує слух, а тексти на санскриті - мантри - проникають в саме серце. Приходьте відчути неповторний стиль звучання, який високо оцінили музичні критики європейских фестивалів.

23.06, початок о 20:00 | Площа Ринок

 

 

Драмм дефіліада

Барабаний парад з елементами шоу буде тою родзинкою, що офіційно завершить Lviv Yoga Day 2018. Десятки костюмованих аніматорів, барабанщиків, глядачів та костюмованих героїв пройдуть центральними вулицями міста вітаючи всіх гостей та жителей Львова.

24.06, початок о 19:00 | Площа Ринок, початок біля Ратуші

 

Арт-простір

На фестивалі Lviv Yoga Day в парку Франка буде діяти Арт-Простір для тих, кого цікавить творчість та хенд-мейд. 8 розвиваючих арт майстер-класів допоможуть поринути в творчіть кожному. Навіть, якщо ви думаєте, що не вмієте ліпити, малювати або щось творити своїми руками - сам по собі творчий процес під керівництвом спеціаліста допомогає відволіктись, зняти напруження, переключити свою увагу. Програма підходить для дорослих та дітей

23 та 24 червня з 12:00 до 17:00 | Парк І.Франка, біля пам'ятника І.Франка

 

Дитяча майстерня

Для дітей та малюків на фестивалі проходять розвиваючі майстер-класи та розважальна програма. Виготовлення відкриток, створення спільного малюнка, розпис мехенді, боді арт, ляльковий театр та інші програми порадують та зацікавлять кожну дитину.

23 та 24 червня з 12:00 до 18:00 | Парк І.Франка, біля пам'ятника І.Франка

 

І в бонус Веге Фуд Корт, де можна буде скоштувати корисні та смачні смузі, запечені овочі з сиром тофу, ситні бюргери, здорові солодощі та десерти та соєві напої від веге кафе Green та Little Green.

23 та 24 червня з 12:00 до 18:00 | Парк І.Франка, біля пам'ятника І.Франка

Вхід вільний.

Реєстрація у нас на сайті

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення