"Фіксі-шоу" - «Як ДімДімич став Фіксиком»!

"Фіксі-шоу" - «Як ДімДімич став Фіксиком»!

Яскраве та казкове "Фіксі-шоу" буде у ПК "Березіль" 13 жовтня. Початок - о 16.00. 

"А хто такі Фіксики - великий-великий секрет!" - так співають в пісеньці про Фіксиків, розповіжають організатори. А ви знаєте хто такі Фіксики? - Фіксики дбають про техніку зсередини, чистять її, змащують, усувають дрібні поломки. Вони - вмілі і сумлінні майстри. Фіксіки звикли ховатися від людей, але насправді вони є всюди: в комп'ютерах, холодильниках, телевізорах ... 
13 жовтня ви зможете познайомитись з улюбленими героями і навіть погратись з ними на виставі "Фіксі-шоу!". Будуть фантастичні декорації, нові музичні ігри, фіксіспіванки і кмітливий головний герой ДімДімич. Квиток на Фіксиків перенесе в гості до лабораторії професора Чудакова, де відбуватимуться неймовірні пригоди зі збільшування і зменшування предметів. Реальний мультфільм не лише подарує неймовірні емоції вам та вашим дітям, а й залишить фантастичні спогади у пам’яті, кожного хто прийде. 
Квитки - у ПК "Березіль" та ЦУМі

Програма розрахована для дітей від 3-х до 10-ти років. Тривалість — 1 година. Малюкам до 4-х років вхід безкоштовний (у супроводі дорослого, без надання додаткового місця, дитина сидить на руках).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення