"Фіксі-шоу" для малечі

"Фіксі-шоу" для малечі

Оригінальну дитячу виставу "Фіксі-шоу" покажуть у ПК "Березіль" 20 травня. Початок - о 18.00. Квитки - 60-150 грн.

"А хто такі Фіксикі - великий-великий секрет!" - так співають в пісеньці про Фіксиків, розповідають організатори. А ви знаєте хто такі Фіксики? - Фіксики дбають про техніку зсередини, чистять її, змащують, усувають дрібні поломки. Вони - вмілі і сумлінні майстри. Фіксики звикли ховатися від людей, але насправді вони є всюди: в комп'ютерах, холодильниках, телевізорах...
В кожного ж був випадок, коли непрацюючий прилад починав раптом працювати, якщо по ньому злегка стукнути. Все просто: всередині прокинувся Фіксік і все полагодив. А 20 травня ви зможете познайомитись з ними на виставі "Фікс-шоу!" Фантастичні декорації, нові музичні ігри, фіксіспіванки і кмітливий головний герой ДімДімич.
Під час "Фікс-шоу" дітки зможуть не лише побачити улюблених героїв, але й побавитись з ними. Кожен малюк зможе взяти участь у самій виставі і поспівати фіксіспіванки з улюбленими мультяшками. А ще квиток на Фіксиків перенесе в гості до лабораторії професора Чудакова, де відбуватимуться неймовірні пригоди по збільшуванню і зменшуванню предметів. Реальний мультфільм про Фіксиків не лише подарує неймовірні емоції вам та вашим дітям, а й залишить фантастичні спогади у пам’яті, кожного хто прийде.
Квитки - у касі ПК "Березіль". Довідки за телефонами: 53-31-14 та 096-931-00-91.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення