Новорічне Фіксі Шоу "Дід Мороз існує!"

Новорічне Фіксі Шоу "Дід Мороз існує!"

Улюблені герої підготували  для малюків головну новорічну прем'єру!!! "Фіксі Шоу. Дід Мороз існує!" - саме таку передноворічну виставу українською мовою покажуть малечі у ПК "Березіль" 24 грудня. Початок - о 17.00.

Анімаційні герої Фіксики, популярні у 80-ти країнах світу, запрошують всіх поринути у світ пригод.

- Що ви знаєте про фіксиків? - питають організатори - Що вони лагодять механізми, живуть у всіх приладах і бояться людей? А чи знаєте ви, що фіксики люблять гратися, танцювати, співати пісні і веселитися? Про це знає Геній Євгенович Чудаков, вчений зі світовим ім'ям. Він винайшов спеціальну машину для збільшення, щоб познайомити всіх глядачів з їх улюбленими фіксиками! Сімка з Нуликом з радістю погоджуються взяти участь в цьому експерименті і стають величезними... Фіксики із задоволенням граються з глядачами, змагаються один з одним, танцюють і співають фіксіпєлкі. Головне —  не потрапити на очі адміністратору залу, Умє Палатовнє! Адже вона не вірить в існування фіксиків… А ви хочете дізнатися, як Сімка з Ноликом впораються зі злюкою адміністратором, та пограти з улюбленими героями і отримати неймовірну кількість позитивних емоцій? Тоді обов’язково приходьте на нове "Фіксі Шоу"!

Вистави "Фіксі Шоу" проходять у вигляді інтерактивних хепенінгів, де дитина може взяти участь у дивовижних пригодах. На вас чекають гіперреалістичні герої понад два метри заввишки, втілені творцями серіалу в технології 3D-принт, з голосами справжніх фіксиків: вони говорять на сцені, як на екрані; дивовижні декорації і спецефекти; ігри та веселощі.  Дійові особи: Сімка, Нулик, Ума Палатовна Занозіна, Геній Євгенович Чудаков. Маленькі глядачі будуть у захваті!  

Вартість квитків: 100-280 грн, можна придбати  на нашому сайті.

Коментарі до події (1)
  • Світлана Ямінська 12 Грудня

    Доброго дня . Для дитини 5.5 років потрібен окремий квиток?
Отримуйте
регулярні оновлення