Фінал конкурсу «Міс РІА 2016»

Фінал конкурсу «Міс РІА 2016»

Всі анонси від: Медіа корпорація RIA

       Фінал конкурсу краси "Міс РІА 2016» відбудеться 10 березня о 21:00 в нічному клубі "Opera".
До фіналу потрапило 12 учасниць, на яких чекають 4 виходи на сцену, де вони матимуть можливість продемонструвати усю свою красу, вміння і таланти. Всі вони різні і параметри та досвід зовсім не грають ролі. Головне - бути впевненою та амбіційною.
   Фіналістки представлять себе у національному українському вбранні від партнера свята "Барвиста вишиванка", другий вихід буде у одязі від молодого дизайнера Lana Batryn, третій - у колекції шкіряних виробів від елітного партнера салону шкіри та хутра "Ferrizo", і останній, четвертий вихід - у вечірніх сукнях, після якого відбудеться церемонія нагородження і визначення головної красуні вечора.
    Дівчина, яка стане переможницею в конкурсі, отримає головний приз - поїздку на двох в турі «Ура Венеція» від туристичного оператора Адріатік Тревел.
 Тож запрошуємо усіх тернополян прийти та підтримати усіх наших конкурсанток.

   Нагадаємо, що цього року в конкурсі взяли участь 118 тернополянок. Протягом року дівчата надсилали свої заявки на конкурс, кожного тижня ми відбирали одну найкрасивішу тернополянку і запрошували її на фотосесію. Найкраще фото дівчини друкували у газеті "РІА плюс", також фото можна переглянути на сайті конкурсу miss.moemisto.ua

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення