Фінал Ліги Європи

Фінал Ліги Європи

Подивитись трансляцію фіналу Ліги Європи, у якому зустрінеться український "Дніпро" та іспанська "Севілья" запрошує паб "Хмільне щастя" 27 травня. Початок - о 21.45.
."Дніпро" вибив із турніру "Наполі", а "Севілья" принизила "Фіорентину".
До речі, "Севілья" виграла три єврокубкових фінали із трьох, тоді як "Дніпро" вперше зіграє у вирішальному матчі турніру УЄФА. Найбільшим успіхом дніпрян в турнірах УЄФА раніше була участь у чвертьфіналі Кубка європейських чемпіонів у сезонах 1984/85 і 1989/90.

Команди раніше не зустрічалися в єврокубках, а "Дніпро" провів лише один матч проти команди з Іспанії, в якому програв. "Севілья" чотири рази зустрічалася з представниками України. Три матчі іспанці виграли, в одному зіграли внічию.

Італійські клуби дев'ять разів вигравали Кубок УЄФА/Лігу Європи - більше, ніж представники будь-якої іншої національної асоціації. Щоправда, після тріумфу "Парми" в сезоні 1998/99 італійцям цей єврокубок не підкорявся. На п'яти їм наступають іспанці, на рахунку яких вісім трофеїв. Шість із них були завойовані в останні 11 років. В активі українців одна перемога - в 2009 році "Шахтар" виграв останній Кубок УЄФА. Крім того, "Севілья" може стати першим чотириразовим переможцем турніру. Іспанський клуб тричі завойовував трофей поряд із "Інтером", "Ювентусом" і "Ліверпулем".
Приходьте та вболівайте разом з нами за "Дніпро"!
Замовлення столиків за телефонами: 47-78-12 та 050-437-51-40.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення