Футбольна осінь

Футбольна осінь

Паб "Хмільне щастя" запрошує на перегляд єврокубкових матчів!

У груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА київський футбольний клуб "Динамо" гратиме із "Порту", "Челсі" та "Маккабі", а донецький "Шахтар" - з "ПСЖ", "Реалом" та "Мальме". Команди зіграють по шість матчів, після яких стане відомо, хто потрапить до плей-офф турніру. УЄФА вирішила не зводити в одну групу команди із Росії та України. "Динамо" потрапив до групи G разом із португальським "Порту", англійським "Челсі" та ізраїльським "Маккабі". "Шахтар" гратиме в групі A із французьким "Парі Сен-Жермен", іспанським "Реалом" (Мадрид) та шведським "Мальме".Загалом у груповому етапі Ліги чемпіонів беруть участь 32 команди. "Динамо" потрапив до групи Ліги чемпіонів напряму, оскільки став чемпіоном країни. "Шахтар" пройшов перед цим кваліфікацію ЛЧ.

У п'ятницю, 28 серпня, в Монако кинуто жереб групового етапу Ліги Європи-2015/16. Свого суперника дізнався фіналіст минулорічного розіграшу - дніпропетровський "Дніпро". Цього сезону він єдиний представлятиме Україну у другому за значенням єврокубку. Команда Мирона Маркевича опинилася у квартеті G, де її суперниками будуть "Лаціо", "Сент-Етьєн" та "Русенборг". Не змогла пробитися в еліту луганська "Зоря", яка у двох матчах плей-оф програла польській "Легії".
Приходьте та вболівайте за українські команди в групових етапах Ліги Чемпіонів та Ліги Європи! Замовлення столиків за телефоном: 47-78-12 та 050-437-51-40.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення