"Гамселить. Лекційна програма"

"Гамселить. Лекційна програма"

Всі анонси від: Бункермуз, ресторан-бар, галерея

Лекції про музику та мистецтво будуть у межах фестивалю "Гамселить". Проходитимуть вони у суботу, 23 квітня, у галереї "Бункермуз". Вхід - вільний.

О 15.00 Влодко Боднар прочитає лекцію на тему "Біо-арт у прислів'ях та приказках". Лектор пояснить, що таке біомистецтво та як воно виникає, взаємодію візуального, звукового та літературного біомистецтва. Також торнуться парадоксів біомистецтва. Відвідувачі матимуть змогу ознайомитись з прикладами такого арту та проаналізувати.

О 16.00 Павел Няхаеў читатиме лекцію “Sound Studies – Intro” (дослідження звуку). Яке місце займає серед наук про звук, музику, суспільство і культуру? Чим Sound Studies можуть бути цікаві, не тільки культурознавцям, історикам, музикознавцям, соціологам чи урбаністам – але і кожному з нас? Говоритимуть про історію слухання і акустичну історію европейських міст, звукові ландшафти і авдіо-екологію, авдіо-технології та наукову саніфікацію.

О 17.00 Яніна Пруденко ознайомить з лекцією “Мімезис в епоху вологих технологій”. Вона розповість, яким чином нові медіа впливають на розвиток візуального мистецтва та його сприйняття. Що таке симбіоз сучасних технологій та класичних видів мистецтва? Хто такий медіахудожник й чи існує медіа-арт в Україні? - відповідь на ці питання ви отримаєте на лекції.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення