Гольський фест у Чорткові

Гольський фест у Чорткові

У Чорткові незабаром відбуватиметься фестиваль під назвою «Гольський фест». Усіх бажаючих приєме Чотківський замок.

Фестиваль поєднує у собі історію, туризм, музику, літературу та мистецтво. Організатори мають на меті поєднати минуле із майбутнім. Життя на їхню думку є рухомим та мінливим. Живий процес – це те, що між вчора та завтра, це те, що відбувається у даний момент.  

Фестиваль відбуватиметься у 2 фестивальні дні: історичний та сучасний. Таким чином, усі бажаючі зможуть поринути у вчора та завтра, не встрачаючи сьогодення.

Місто зустріне гостей вуличною музикою, театралізованими дійствами просто неба і атмосферою, до якої захочеться неодмінно повертатися. Чортків відкриється перед гостями і мешканцями новими туристичними атракціями – спелео-мандри, сплав по річці Серет, вело екскурсії, історичні цікавинки, кінні прогулянки. У замку на гостей фестивалю чекатимуть показові виступи та реконструкції лицарів і козаків, містечко майстрів, середньовічні розваги, дитячий куточок, і навіть приймальня самого пана Гольського! Автентичну кухню у суботу та недільний FEST-food доповнить «пекельна» кухня пана Гольського – для найсміливіших гурманів.

Поряд з тим, фестиваль нестиме й історичну складову – у місті пройде конференція на тему історії, туризму та культури в регіоні, за участі істориків, краєзнавців та делегатів від міст-побратимів Чорткова. В рамках конференції – унікальна подія: зустріч нащадків Гольських, які нині мешкають по усьому світові.

Виконавці: Сашко Положинський, Оля Журавель, Кораллі, Тінь Сонця, Перкалаба. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення