Grandma’s Smuzzi з концертом "Весна прийде"

Grandma’s Smuzzi з концертом "Весна прийде"

Всі анонси від: Тернопільський театр ім. Т. Г. Шевченка

Grandma’s Smuzzi з концертом "Весна прийде" у Тернополі 7 квітня!

У березні найпопулярніші рок-хіти в україномовній адаптації від Grandma’s Smuzi прозвучать на сценах Польщі, Німеччини, Чехії та Австрії, даруючи усім шанувальникам неймовірну атмосферу рок-н-ролу та великий заряд енергії.

Одразу після повернення зі свого Європейського туру “Весна прийде!” відбудеться його продовження містами України. Цього разу Grandma’s Smuzi відправляються у захоплюючу музичну подорож по локація з наявними фан-зонами, де кожен шанувальник зможе насолоджуватись улюбленою музикою в особливій атмосфері.

Гурт не забуває і про тих, завдяки кому може творити в ці складні часи, тож в рамках всього туру “Весна прийде!” збиратиме кошти для потреб бригади НГУ «Азов». Grandma’s Smuzi вірять у підтримку своїх шанувальників та у те, що разом вдасться закумулювати якомога більше коштів для наших захисників.


В ТЕРНОПОЛІ КОНЦЕРТ ВІДБУДЕТЬСЯ 7 квітня у арт-просторі Na Poшті 18:30

Україномовна адаптація найвідоміших рок-хітів світу у супроводі симфонічного оркестру неодмінно запалить вогонь у ваших серцях і точно не залишить байдужим нікого!

Усього за кілька років Grandma's Smuzi досягли неймовірної популярності. Рокери з Одеси надають нового звучання мегапопулярним рок-композиціям, перекладаючи їх українською. Роблять вони це сміливо та агресивно, збираючи сотні тисяч переглядів під кожним новим треком на YouTube. Хлопці вже адаптували хіти таких легендарних гуртів, як Metallica, Rammstein, Manowar, Red Hot Chili Peppers, System of a Down, Linkin Park та багато інших. Та що там казати, вони навіть записали власну рок-версію “Щедрика”!

Ми - Grandma's Smuzi, гурт з Одеси, заснований в жовтні 2019 року. Впродовж усього цього часу ми перекладаємо відомі світові хіти українською мовою, знімаємо кліпи і намагаємося постійно вдосконалюватися. Восени 2022 року ми з'їздили у свій перший всеукраїнський тур та відіграли концерти в 14 містах. Ми дуже любимо те, що робимо і в цьому наша суперсила. 💪🏻

До зустрічі на концертах! Таке пропустити точно не можна.

Купуйте квитки від 440 грн тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення