Гурт BARAHTA вирушає у “DURMAN” тур

Гурт BARAHTA вирушає у “DURMAN” тур

Всі анонси від: Крафт Паб "Le Rock"

   Український рок-гурт BARAHTA вирушає у тур містами України на підтримку свого ЕР альбому “DURMAN”. Концерт гурту у Тернополі відбудеться 26 травня у крафт-пабі "Le rock".

  В деякі міста гурт завітає вперше. Музиканти вийдуть на сцену, щоб шокувати, дивувати та подарувати “кайф” від музики. Вас очікує неймовірний енергетичний вибух, драйв та справжні емоції.

BARAHTA – гурт, який створює якісну українську музику, яка є головним їхнім пріоритетом. На рахунку музкантів численні виступи на головних сценах України, участь в телевізійних проектах «Х-фактор», «Мамахохоталашоу». Група стала справжнім відкриттям в 2013 році, після виконання пісні «Давай вставай» на Євромайдані.

«Ми не обіцяємо вам дорогого шоу з безліччю спец ефектів. Але ми обіцяємо, що ви точно отримаєте кайф від почутого і побаченого, та відкриєте для себе нові відчуття» - коментує фронтмен гурту Дмитро Мельник.

 В цей вечір на вас чекають свіжі треки із нової платівки “DURMAN”, старі і вже відомі пісні, та інші сюрпризи від банди.

 Якщо ви не знайомі з творчістю гурту BARAHTA, тоді не зволікайте, беріть друзів та сміливо прямуйте на концерт! Ви точно не залишитесь байдужими!

З перших акордів BARAHTA заводить публіку і не відпускає з полону до завершення концерту.

EP DURMAN: http://goo.gl/rCCXoX

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення