KALUSH ORCHESTRA у Тернополі

Прорив року - гурт KALUSH в Тернополі 6 жовтня о 19.00 в ПК Березіль

В травні 2024 року розпочнеться великий концертний тур гурту Kalush Orchestra: артисти підготували нову програму, яскравий візуальний супровід, оновили образи та готові дивувати новим звучанням своїх шанувальників.

“Ми багато працювали над новим матеріалом та експериментували. Нам хотілося, щоб наші пісні звучали дещо по-іншому: несли більше сенсів та дарували різноманітні емоції. В цьому турі на вас чекає потужна програма: наші нові пісні й, звичайно улюблені хіти. Готові дивувати та зробити ці концерти найкращими, які ви тільки могли бачити. Зустрінемося вже дуже скоро!”, – коментує Олег Псюк, один з ключових учасників Kalush Orchestra.

У 2023 році гурт успішно провів в Україні 10 концертів, де на кожному було проведено благодійні аукціони й загалом зібрано __ коштів для допомоги ЗСУ. В новому турі артисти відвідають 50 міст, розділивши тур на декілька частин. Традиційно частина коштів з квитків підуть на благодійність.

Якщо ви ще не були на концертах гурту, обов’язково приєднуйтесь, та слідкуйте за новинами на офіційних сторінках KALUSH.

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ KALUSH ORCHESTRA?

  1. Тріумфатори «Євробачення-2022».

  2. Велика концертна програма з нових треків та головних хітів.

  3. Зустріч, що надихне та ще більше об’єднає українців.

КОНЦЕРТИ KALUSH ORCHESTRA В РАМКАХ ТУРУ УКРАЇНОЮ

Kalush Orchestra – популярний український реп-фольк гурт, створений у 2021-му році. У 2022-му колектив представляв Україну на пісенному конкурсі «Євробачення», де став переможцем з піснею «Стефанія». Kalush Orchestra стали першими, хто виконав українську композицію на церемонії вручення MTV Europe Music Awards, де гурт виступив у якості гостя.

УКРАЇНСЬКА ОСІНЬ ПІД ЗНАКОМ KALUSH ORCHESTRA: НЕ ПРОПУСТИ КОНЦЕРТ У ТВОЄМУ МІСТІ

В рамках двотижневого туру гурту концерти відбудуться в 10-ти містах України: Луцьку, Львові, Києві, Рівному, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому, Житомирі, Чернівцях та Ужгороді. Kalush Orchestra наживо представлять нові треки та порадують публіку вже добре відомими роботами, включно з переможним хітом «Стефанія». Серед прем’єр – англомовні композиції, випущені за час проведення європейського туру. Традиційно під час концертів Kalush Orchestra буде проведено благодійні аукціони. Частина коштів від продажу квитків теж піде на благодійність. Зустрічайте улюблений гурт у своєму місті та зацініть неповторну атмосферу події!

ℹ️ КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ:

🧸 Дітям безкоштовно до 6 років без надання окремого місця ✅ Вікові обмеження відсутні
⌚ Тривалість: 90 хвилин
🛡️ У випадку повітряної тривоги концерт призупиниться, глядачі пройдуть до найближчого укриття. Після закінчення тривоги концерт буде продовжено

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення