Гурт "Таракани" у Тернополі

Гурт "Таракани" у Тернополі

Всі анонси від: Коза Бар

26 лютого 2020 року один із найяскравіших, затребуваних і улюблених панк-рок колективів, група «Таракани!», виступить у Тернополі!

Історія «Тараканів!» - це більше 15 студійних альбомів, незліченна кількість синглів, більше 30 відеокліпів, перші місця в радійних хіт-парадах, а також неосяжна концертна світова географія. Як би не трансформувалася виконавська манера «Тараканів!», від зухвалого динамічного панк-року, натхненного творчістю Sex Pistols і Ramones, до каліфорнійського поп-панку, на рок-сцені гурт завжди мав свій неповторний стиль і величезну кількість відданих слухачів всіх соціальних прошарків і вікових груп. На концерті група зіграє 2-годинний сет зі своїх кращих хітів усіх часів та треки, які давно не виконувалися на концертах, але не забуті й улюблені відданими шанувальниками колективу. Все це доповниться новим вражаючим світловим і відео шоу.

Живі виступи «Тараканів!» - це незмінно енергія, що б’є через край, це юність і щирість, це величезний заряд бадьорості. Адже саме такою і повинна бути справжня рок-музика!

Чекаємо тебе 26 лютого о 20.00 в арт-барі "Коза".

Вартість квитків 350 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення