Хакатон енергетичної свободи 2

Хакатон енергетичної свободи 2

Енергонезалежність починається з тебе!

Уже завтра 11 міст України об’єднаються на Hack4Energy 2 для створення рішень, що мають на меті допомогти Україні стати енергонезалежною.

Традиційно, учасники хакатону будуть замагатися у трьох категоріях:

Apps4energy – додатки та мобільні рішення для ефективного споживання енергії, співпраці та поведінкових змін в енергетиці, IT-інструменти для ефективного споживання енергії домівками, компаніями та держструктурами

Design4energy – розробка постерів та інших дизайнерських матеріалів, які б залучали до ефективного споживання наших співгромадян, слабко охоплених інтернетом. Так, ми хочемо, щоб бабусі під під’їздом боролися за енергоефективність і мили кістки тим, хто не вимкнув вночі лампочку у вітальні

Make4energy – «залізо». Апаратні рішення, такі як електрогенератори, вітряки, концентратори енергії і т.д.

Для вашого натхнення буде вестися жива трансляція лекцій від експертів в галузі енергетики, таких як Романа Зінченка (Greencubator), Івана Пасічника (Ecols.me) та локальних експертів.

Окрім цього, в нас буде багато крутих гаджетів, які можна буде випробувати в дії, наприклад Google Glass, тепловізор, портативна сонячна панель та багато інших цікавинок.

Ми чекаємо на вас та ваші ідеї завтра о 18:00 за адресою вул. Й. Сліпого 7, Open office “EVOLUTION” (ТЦ Атріум). Участь безкоштовна!

Реєструйтесь за ось цим посиланням: http://hack4energy.ticketforevent.com/

Слідкуйте за новинами тут: https://www.facebook.com/events/1609096335998901/

Дізнайтесь більше про Hack4Energy тут: http://hack4energy.greencubator.info/

Довідка: Hack4energy – це хакатон зі створення технологічних та поведінкових рішень, які дадуть сотням тисяч українців можливість економити на енергії, спільними зусиллями боротися з енергетичною окупацією, стабілізувати енергосистему, знизити тиск енергетики на довкілля та навчитися простими кроками змінювати енергетичні звички та якість життя.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення