Фільм жахів - Хижак

Полювання ніколи не була таким небезпечним для жертв... Із далеких куточків космосу на Землю прибули інопланетні монстри, які вміють тільки вбивати. Їх звуть Хижаки, і про мирні договори вони ніколи не чули. Вони не збираються просто існувати – їм треба завойовувати космос. Далеко не всі знають про них. Квінн МакКенна один із тих, хто виявив Хижаків на Землі, але йому ніхто не хоче вірити. Та й те, що він знає, краще тримати в таємниці від усієї планети. Але за цей час тварюки еволюціонували – тепер у них є ідеальний Хижак, який перевершує попередніх у рази. Доля планети лежить на плечах маленького сина Квінна на ім'я Рорі, який розуміє мову прибульців.

Фільм є сиквелом картини "Хижак" 1987 року.

Режисером стрічки став Шейн Блек. Він раніше займався фільмами "Поцілунок навиліт" (2005), "Залізна людина 3" (2013), "Славні хлопці" (2016).

У картині зіграли: Бойд Холдбрук ("Логан" (2017), серіал "Нарко"), Стерлінг К. Браун ("Маршалл" (2017), серіали "Це ми", "Американська історія злочинів"), Олівія Манн ("Спаси нас від лукавого" (2014), "Місія в Маямі" (2016)), Томас Джейн ("Кривавий четвер" (1998), "Туман" (2007), серіал "Жеребець").

Реліз стрічки відбудеться 12 вересня 2018 року в кінотеатрах Великобританії.


Рейтинг:9.43

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення