Хочете купити двері вхідні? Топ-7 порад від “Місто дверей”

Хочете купити двері вхідні? Топ-7 порад від “Місто дверей”

Всі анонси від: Місто дверей

Мій дім - моя фортеця. Двері - той поріг, який захищає та відмежовує нас від зовнішнього світу. Вибирати за функціональністю, зовнішнім виглядом, які критерії при виборі дверей важливі? Виникає безліч запитань, справді важко самому розібратися у всіх тонкощах. Хто відповість, кому насправді можна довіряти?

 

“Місто дверей” Тернопіль - найбільший у Західній Україні спеціалізований супермаркет дверей.

Перед нами дуже серйозна і відповідальна справа, бо ж обираємо обличчя нашого будинку, квартири чи дачі. Крім естетичної функції, захищають оселю від непроханих гостей, забезпечують тепло та звуко-ізоляцію, підтримують мікроклімат у приміщенні. Важливо враховувати особливості місця проживання, аби підібрати оптимальний варіант:

  • зовнішні двері, що є частиною фасаду будівлі, повинні бути стійкими до фізичних впливів (подряпин, ударів, зломів), відрізняються міцною контракцією, стійкістю до вологи, морозів, вигорання на сонці, міцні замки та якісні комплектуючі. У нас представлені найкращі виробники дверних полотен і фурнітури з України та Італії. Висока якість наших товарів підтверджена сертифікатами відповідності, ми гарантуємо широкий вибір, щоб задовольнити найвибагливішого клієнта.
  • вхідні двері для мешканців квартир, зазвичай, сталеві або дерев'яні з МДФ, ДСП та поєднанням цих матеріалів. Вони не такі масивні, адже мають легко відкриватися дітьми та старшими людьми, ціни на них відчутно нижчі.

 

7 порад як вибрати двері на роки, або чому купити двері в misto-dverey.com є вдалим капіталовкладенням:

  • виконуємо складні завдання. Кваліфіковані працівники не залишать без уваги жодної дрібниці: починаючи кількістю петель та типу каркасу, до ваги самого виробу. Оберіть максимально надійні довговічні дверні системи “Булат”, “Страж” та сім типів їх комплектації;
  • безкоштовний замір та професійна консультація прямо на об'єкті. Наші спеціалісти добре знаються на перевагах та особливостях асортименту та підкажуть найкраще, відповідно до вимог й технічних характеристик ;
  • не просто купити вхідні двері, ціна, іноді, може не відповідати якості. Пропонуємо лише сертифіковані за європейськими стандартами товари, також у нас постійно діючі акції та знижки.
  • ліцензійний монтаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування;
  • нестандартна робота, завузький, заширокий дверний проєм - для нас це не проблема, довіртеся непрофесіоналам своєї справи;
  • обирайте відтінок кольору, додаткові декоративні елементи, дверне вічко, скляне віконечко для огляду, дверні ручки виробництва Італії та Португалії
  • можливість замовити безпосередньо зі складу, і вже найближчим часом радітимете новій покупці.

Тепер ви точно знаєте які вхідні двері купити, приходьте, кращі вхідні двері м.Тернопіль у нас, на вул. Шептицького 5 (2поверх ). Доставляємо по Тернопільській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення