ІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно,анімації і телебачення

ІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно,анімації і телебачення

Всі анонси від: Кінотеатр "Палац кіно"

З 20 по 22 травня у Тернополі вже вдруге пройде Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення. Даний захід відбудеться у Палаці кіно(вул. Франка, 8). 

Якщо український кінематограф поволі підводиться на ноги, то українське дитяче кіно щойно-щойно протирає очі. Маленькі українці й досі активно споживають зарубіжні кіно та мультфільми, при цьому навіть не відаючи про давні традиції української дитячої різножанрової кінематографії, перші роботи сучасного нововідродженого українського дитячого кінематографу. У зв'язку з цим виник своєрідний парадокс: українці краще знають чужоземних героїв та більше шанують їх, ніж власних.

Одним із завдань Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно, анімації, телебачення „КіноХвилька” є заповнити вакуум, який утворився внаслідок суспільно-політичної ситуації, привити юним українцям любов до власних казкових персонажів, виховати в них смак до споживання вітчизняної мультиплікації.
У рамках фестивалю відбудеться показ не тільки сучасних мультфільмів та фільмів, а й тих, з котрих починалась українські мультиплікації та дитяче кіно.

Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення