Інформаційний тур "Енергонезалежність"

Інформаційний тур "Енергонезалежність"

Всеукраїнський інформаційний тур "Енергонезалежність - наша спільна справа" завітає до Тернополя 19 квітня. Старт - о 10.00.

Програма заходу міститиме в собі два насичених інформаційних дні:
- 19 квітня, з 10.00 до 18.30 запрошуються усі охочі відвідати інформаційну виставку, що відбудеться на Театральному майдані. У тернополян та гостей міста буде можливість скуштувати каву, яку зварять завдяки сонячній енергії, покрутити педалі велогенератора, щоб подивитися відео, на власні очі побачити роботу сонячних панелей, орендувати велосипед для прогулянки. Розповідатимуть про енергоефективність та енергозбереження, економію і раціональне споживання ресурсів, стан вугільної, атомної енергетики, сланцевий газ, сталий транспорт, утеплення будинків, відновні джерела енергії, а також про те, як усі ці складові впливають на стан довкілля, і як саме кожний з нас може впливати на ситуацію в Україні.

- 19 квітня, громадські активісти, представники міської влади та експерти з енергетики зберуться разом, щоб знайти шляхи для об’єднання зусиль заради досягнення енергетичної незалежності. Зустріч відбудеться в фундації Йосипа Сліпого з 16.00 до 18.00. Кількість місць обмежена.

20 квітня у трьох університетах (ТНТУ, ТНПУ та ТНЕУ) відбудуться виступи від експертів туру.

Довідки за телефоном - 063- 450-41-45 - Віталій.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення