Ірина Білик та Сергій Мироненко. «Українська Душа»

Ірина Білик та Сергій Мироненко. «Українська Душа»

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Всеукраїнський Благодійний Тур Ірини Білик та Сергія Мироненко!

З 12 жовтня по 8 листопада у 14 містах України Ірина Білик та Сергій Мироненко дадуть благодійний концерт Всеукраїнського Туру «Українська Душа»!

Ми запрошуємо вас стати частиною нашої важливої мети — допомогти українським військовим і ми потребуємо вашої підтримки!

Концерт Ірина Білик та Сергій Мироненко. «Українська Душа» в Тернополі відбудеться 6 листопада о 18:00 в Палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса.
 

Цей тур — не лише музичні події, а й реальна можливість зробити свій внесок для нашої перемоги. Зібрані кошти з концертів підуть на придбання автомобілів для захисників і захисниць України зі славетної 95-ї ДШБ, які щодня ризикують життям, захищаючи нашу країну. І разом ми можемо допомогти їм у цьому!

Вас чекають неймовірні виступи від Ірини Білик та Сергія Мироненко, які подарують вам неперевершені музичні емоції, виконуючи як нові, так і ваші улюблені хіти.

Ми запрошуємо всіх громадян України та друзів країни долучитися до нас.

Що ви можете зробити:

• Візьміть участь у концертах та подіях туру.

• Зробіть донат для ЗСУ на будь-яку суму [за посиланям: https://linktr.ee/ukrainska.dusha].

• Поширюйте інформацію про тур у соціальних мережах та серед своїх знайомих.

Благодійний тур «Українська Душа» став можливим завдяки Благодійному Фонду «Майбутнє України 2050», який вже сьогодні допомагає змінювати життя в Україні на краще!

Без вашої підтримки ця ініціатива не зможе бути реалізована. Ми віримо, що разом ми зможемо допомогти нашим військовим і стати на крок ближче до спільної перемоги. Слава Україні!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення