IT академія для дітей

IT академія для дітей

Всі анонси від: IT Академія

Без сучасних технологій неможливо уявити світ. Навчання у цьому напрямку потрібне дітям з дитинства. 23 січня стартує IT Академія 2.0.

Не потрібно пропустити цю подію й тим батькам, які почули від своєї дитини слова "клава", "баг", "коннект", "лічка", "оперативка", "юзати".

Навчання організатори обіцяють у ігровій формі із творчими завданнями та конкурсами, відповідно до запитів ринку . Для дітей облаштовано спеціальні місця для учнів. Окрім навчання дітям пропонується й відпочинок у IT House.  Сoworking платформа сприятиме вивченню нового матеріалу з цікавістю та користю.

В учнів буде вільний доступ до кухні (сік, несквік, чай, какао,водичка, печиво і т.д.), зони відпочинку (диван, дошка для малювання), been bag та  wi-fi zone.

Особливості академії:

Курси розроблено до вимог IT ринку і постійно оновлюються. Найефективніші методи навчання подані в ігровій формі, запропоновано багато творчих завдань, крім того буде можливість позмагатися між своїми фінальними проектами. Метод навчання дозволяє освоїти складні технічні дисципліни в захоплюючій і легкій формі. Крім того, отримані знання допоможуть дитині у навчанні в майбутньому.

Вік та кількість дітей в групі:

Будуть діючими три рівні: перший (для початківців) другий (для користувачів з досвідом) та третій (для міні-професіоналів) до кожної з них ми відбираємо ďî 15 учнів. Навчання триває протягом трьох-чотирьох місяців (в залежності від рівня).

Ціна:

Вартість навчання для першого рівня:
600 грн. / Міс.

Вартість навчання для другого рівня:
700 грн. / Міс. *

Вартість навчання для третього рівня:
800 грн. / Міс. *

* 15% знижки для учнів, які закінчили перший та другий рівні ІТ Академії

Детальна інформація:

Посилання на сторінку у FB:
https://www.facebook.com/AKADEMIT/?fref=ts

E-mail: [email protected]

Моб. тел .: 068 767 9258.

Посилання на форму реєстрації: https://goo.gl/forms/fzmRII0gT4ZnBKOh1

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення