Суперфінал пісенного конкурсу "Караоке Без Кордонів Live"

Суперфінал пісенного конкурсу "Караоке Без Кордонів Live"

Всі анонси від: RK Maxim

Запрошуємо Усіх, на грандіозний Суперфінал ІІ сезону "Караоке Без Кордонів Live", який відбудеться 23 листопада. Місце проведення: Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Найсильніші та найталановитіші виконавці, переможці та фіналісти усіх етапів ІІ сезону - будуть боротись за довгоочікувану перемогу у категорії діти та дорослі!
Фіналісти пісенного конкурсу «Караоке Без Кордонів Live» ІІ сезон пройшли неймовірний по напруженості та конкуренції відбір у п’яти сезонах зокрема:

  • 208 поданих заявок
  • 93 учасника
  • 25 міст України

Географія конкурсу просто вражає. У відбіркових етапах боролись учасники з таких міст України: Біла Церква, Буча, Дніпро, Жовква, , Заліщики, Івано-Франківськ , Київ, Коломия, Луцьк, Львів, Мукачево, Надвірна , Нетішин, Павлоград, Переяслав-Хмельницький, Рава-Руська , Рівне, Світлодарськ, Славянськ, Старокостянтинів, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси.

У фінал пройшли найкращі ! Лауреати багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Переможці таких конкурсів: "Чорноморські ігри", "Яскрава країна", "Різдвяна Зіронька", "Сонце за нас","Європа Молода", "Енергофест", "Веселка над Тисою", IRPIN KIDS FEST, «Яскраві діти України»… Учасники та фіналісти телевізійних проектів: «Голос Країни», «Голос Діти», «Х-фактор», «Україна має талант».

Оцінювати конкурсантів буде кваліфіковане журі за участі «зірок» українського шоубізу. Організатори конкурсу готують феєричну шоу-програму за участю зірок українського шоу-бізнесу та суперфіналістів «Караоке Без Кордонів Live». Професійні сцена та звук гарантують неймовірне шоу для глядачів.Переможці суперфіналу отримають нагороди від організаторів та партнерів конкурсу. В рамках ШОУ-програми відбудуться розважальні заходи, презентації, виставки, проморозіграші від партнерів конкурсу.

Детальна інформація: 098 461 66 62
Наш сайт: http://karaokelive.com.ua/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення