Вперше в Тернополі проведуть кастинг Mrs.Ukraine

Вперше в Тернополі проведуть кастинг Mrs.Ukraine

Всі анонси від: Mrs Ukraine

Тернополянок віком 25-50 років запрошують на кастинг Mrs.Ukraine, який пройде 30 січня в Тернополі. Ті, кого обере журі, матимуть нагоду взяти участь у Всеукраїнському конкурсі, що відбудеться в лютому.

Організатори кастингу обіцяють зруйнувати стереотипи про жінок, яким понад 25 років та довести, що Тернопіль багатий не тільки на красивих дівчат, але й на вродливих та успішних жінок.

– 30 січня о 14 годині ми проведемо кастинг, – розповів "20 хвилин" один з організаторів кастингу Володимир Заверуха. – Члени журі звертатимуть увагу не тільки на зовнішність учасниць, хоча це також важливий аспект. До уваги будемо брати також і успіхи, яких досягли жінки. Переможницею буде одна, чи навіть декілька учасниць. До слова, такий кастинг на офіційному рівні ми проводимо вперше в Тернополі.

 Карантин вніс свої корективи, а тому будуть проводити без глядачів. Та в майбутньому організатори сподіваються на проведення повноцінного конкурсу Mrs.Ternopil

Реєстрація учасників є безкоштовною та триватиме до 14 години 30 січня. Додаткову інформацію щодо реєстрації ви зможете дізнатися за номером – 067-471-04-06 (Володимир Заверуха).
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення