Казка "Малюк і Карлсон"

Казка "Малюк і Карлсон"

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім. Тараса Шевченка запрошує дітлахів на цікаву казку "Малюк та Карлсон", яка відбудеться у неділю 1 березня о 13,00 год. 

В місті Стокгольмі у найкращому у світі будиночку на даху живе найкращий у світі Карлсон. У цьому абсолютно впевнений його друг Малюк. Карлсон, товстун і ненажера, завжди у гуморі, повний вигадок і фантазій. Дружба з цим маленьким чоловічком з пропелером на спині абсолютно змінює життя Малюка.

Опис вистави:

Весела і зворушлива історія для дітей і дорослих про надзвичайні пригоди двох друзів запам'ятається Вам надовго. Театр випустив пустотливу, барвисту, трохи хуліганську, але дуже добру виставу. Вистава про дитячі мрії. Адже, по суті, Карлсон - це немов другий Малюк, якому дозволено все, що заборонено Малюкові. Тому і головний герой вистави - просто пустотливе хлопченя, що радіє появі в його житті надзвичайного друга. А сам Карлсон - така ж дитина, тільки доросла. А манірна Фрекен Бок, а друзі-грабіжники Філле і Рулле? Усі вони абсолютно реальні і в той же час - це усе фантазія.

Початок о 13:00.

Тривалість вистави 1 год. 

Квитки у касі театру. 

Графік роботи каси:

Пн – вихідний
Вт, Ср, Чт, Пт, Сб, Нд – з 13.30 до 19.30 год
Нд – з 11.30 до 15.00 год
          з 16.00 до 19.30 год

Довідки за телефонами: 52-40-66, 25-05-04

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення