Казка "Принцеса на горошині"

Казка "Принцеса на горошині"

Чарівний світ казок Ганса Крістіана Андерсена знайомий кожному з дитинства. Захоплюючі історії видатного казкаря дивують вражаючими сюжетами, які сповнені мудрістю і слугують чудесною допомогою у вихованні шляхетних якостей у дітей.

Для того, щоб зустрітися з улюбленими героями казки Андерсена, потрібно лише завітати у театр актора і ляльки на виставу «Принцеса на горошині» Володимира Лісового 27 жовтня. Початок 12.00 та 14.30 год.

 Фантазія за мотивами однойменної казки буде цікавою і дітям, і дорослим. Постановка здивує новими неочікуваними поворотами, проте одне залишиться незмінним – тільки справжня принцеса зможе відчути горошину крізь дюжину матраців та пуховиків.

«Принцеса на горошині» – добра та зворушлива казка про щире кохання, на пошуки якого вирушає Принц. Безліч випробувань доведеться йому подолати та багато країн обійти, а принцесу він відшукає у власному королівстві. І не біда, що в ній немає жодної краплі королівської крові, адже головне для справжньої принцеси – не золоте волосся і великі очі, а добра душа і золоте серце.

Вистава вражає не лише цікавим сюжетом. З відкриттям завіси, глядачі потрапляють у справжній королівський замок, костюми лялькарів підкреслюють середньовічну атмосферу, а казкові персонажі яскраво втілені в образі ляльок, майстерно оживають в руках акторів.

Вікова категорія 5+.

Вартість квитка 30 грн.

Тривалість вистави 55 хвилин.

Квитки продаються у касі театру: щоденно (крім суботи) - з 10:00 до 17:00; в неділю - з 10:00 до 15:00

Телефони для довідок: (0352) 52-49-54, 52-49-57, 25-15-69

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення