Kelush & The Bastards

Kelush & The Bastards

Концерт двох калуських колективів Kelush & The Bastards та The Jossers буде у арт-барі "Коза" 21 лютого. Початок - о 21.00. Вхід - 25 грн.

Цієї суботи гарцюємо під ірландський та гаражний панк-рок! - кажуть організатори.
Kelush & The Bastards - гурт однодумців зібрався на початку березня 2014 року, щоб підготувати тематичну ірландську програму і рознести паб на День Святого Патріка. З цим хлопці успішно впорались і, вражені результатом своїх діянь, вирішили продовжувати алко-музичну співпрацю.

The Jossers (священики/простаки – англ.) з’явився в Калуші у 2011 році. Музика хлопців написана не для всіх, але підійде кожному: під драйвові інструментальні соло можна добре послемитися, фанатам глибокого сенсу є де пошукати, а фестивальні слухачі виявили ще один бік їхньої творчості: пісні гурту добре виділяються на фоні нескінченного нойзу та пафосу. Справа в тому, що ідейними натхненниками музикантів стали Devo та Pixies, тож як і їхні ідейні кумири, калуські хлопці відійшли від стандартної подачі, вдавшись у так званий "соціальний абсурд", – просякнуті іронією, а, подекуди, навіть цинічністю теми, в оправі з гітарних рифів і басу.

Замовлення столиків за телефоном: 52-23-75.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення